Ce dorințe are Anamaria Prodan pentru 2022: Să întâlnesc un bărbat inteligent, mândru, integru. Reghecampf nu mai există pentru noi

Anamaria Prodan a mărturisit ce își dorește de la anul 2022, după tot scandalul în care a fost implicată în ultimele luni.

21 dec. 2021, 23:56
Ce dorințe are Anamaria Prodan pentru 2022: Să întâlnesc un bărbat inteligent, mândru, integru. Reghecampf nu mai există pentru noi

Întrebată dacă e pregătită să-și refacă viața personală, Anamaria Prodan a spus că „l-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea ceva frumos în viața mea, ceva bun, ceva mândru, ceva demn”.

Anamaria Prodan a mărturisit ce a învățat din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. „Că trebuie să mă uit foarte atent la oamenii de lângă mine și să mă cântăresc foarte mult dacă investesc sau nu în ei”.

„Pentru noi nu mai există Reghecampf. Minciuna și fățărnicia a fost exclusă definitiv din viața noastră. Și din mintea copiilor mei și din mintea mea”, a continuat Prodan.

Impresara a recunoscut că a reușit să depășească momentul dificil din viața ei și că privește optimistă către viitor.

„E superb în fiecare an, eu mă simt din ce în ce mai tânără. Sunt fericită că am scăpat de tot răul din viața asta. Mă uit frumos înainte, zâmbind, liniștită, alături de copiii mei și prietenii dragi mie care au rămas lângă mine. E bine că am scăpat de scursurile care erau lângă mine. Va fi din ce în ce mai bine”.

Ce fac Anamaria Prodan și copiii de sărbători

„De sărbători mergem în Dubai. A venit și Rebeca. O să ne distrăm”.

Întrebată ce își dorește cadou de la Moș Crăciun, impresara a ma spus: „Îmi doresc sănătate pentru mine și copiii mei. Și îmi doresc să-mi aducă Dumnezeu în viață un bărbat inteligent, mândru, integru, un bărbat care atunci când vorbește să se facă liniște”.

Cea mai mare dorință pentru noul an: „Imi doresc ca Laurențiu Jr să meargă în America la școală, cum au mers și fetele. Fetele să fie sănătoase. Îmi doresc să fim bine, să fim fericiți și să uităm de toată mizeria în care ne-a târât Reghecampf”.

Citește și Anamaria Prodan dă de pământ cu Reghe: „Are lesa scurtă. Bebeto nu vrea să-şi mai vadă tatăl”