Anamaria Prodan aruncă săgeți către Laurențiu Reghcampf: „Valorez cât două de 22 de ani!”

Anamaria Prodan se pare că nu l-a dat uitării pe Laurențiu Reghcampf. Deși a divorțat anul trecut de bărbatul pe care l-a iubit și l-a numit "soarele meu”, celebra impresară spune că iubește din nou. Recent a postat câteva versuri din noua melodie a Shakirei, iar versurile par să-i fie adresate chiar fostului soț.

17 ian. 2023, 18:42
Anamaria Prodan aruncă săgeți către Laurențiu Reghcampf: „Valorez cât două de 22 de ani!”

Anamaria Prodan încă se gândește la Laurențiu Reghecampf, iar divorțul se pare că a lăsat urme adânci în sufletul ei.

Noua melodie a Shakirei se pare că este pe placul impresarei, deoarece recent a selectat o strofă din piesă, pe care a postat-o pe Instagram, conform wowbiz.ro

Citiți și: Anamaria Prodan a făcut marele anunţ după ce a petrecut Crăciunul cu noul iubit: „Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă”

Anamaria îl atacă dur pe Laurențiu Reghecampf, la fel cum a făcut Shakira cu Pique

Chiar dacă a anunțat public faptul că are un nou iubit, impresara nu ratează nicio ocazie de a îl ataca pe fostul ei soț, Laurențiu Rechecampf. Cei doi au divorțat anul trecut cu mare scandal, după ce s-au bătut în plină stradă la Snagov.

”E o linie subțire între dragoste și ură/ Nu te mai întoarce aici, crede-mă/ Fără resentimente dragă/ Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare/Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat/ Te comporți atât de ciudat/Încât nici nu te recunosc/ Valorez cât două de 22 de ani/Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo/ Ai schimbat un Rolex cu un Casio/ Ești prea agitat…Mai ușor/ Atât de mult timp la sală/ Dar poate ar trebui să îți antrenezi și creierul un pic…”, acestea fiind versurile pe care Anamaria Prodan le-a ales și postat în story-ul său de pe Instagram, apoi a pus o serie de emoticoane zâmbărețe.

Recent, Shakira a lansat o nouă piesă prin care trimite săgeții către fostul iubit, Pique. Shakira pare tot mai afectată de faptul că s-a despărțir de iubitul ei, fotbalistul Pique. Vedeta a făcut mare vâlvă cu lansarea noului videoclip al piesei „Monotonia” postând o poză cu ea și un afiș în spatele ei,  în care apar inimi însângerate. Imediat fanii Skakirei au reacționat și au spus că îi este sigur destinată lui Pique, mai ales că unul dintre versuri pare de fapt să anunțe și motivul pentru care cei doi s-au despărțit.

Videoclipul piesei a înregistrat 14 milioane de vizualizări, în mai puțin de 24 de ore de la lansare.

Anamaria Prodan și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de copii, dar și de noul iubit, iar bărbatul i-a oferit un cadou valoros.

„Este minunat să îți găsești iubirea, însă este mult mai important e să ai suficientă putere să de îndepărtezi de tot ce nu este iubire”, a fost mesajul pe care Anamaria Prodan l-a postat în mediul online, la scurtă vreme după ce s-a lăudat că în viața ei există un bărbat misterios.

În schimb, Laurențiu Reghecamp a petrecut Crăciunul alături de iubita lui, Corina Caciuc, și de fiul lor, micuțul Liam.

Citiți și: Shakira îl atacă dur pe Pique. Ce mesaj îi transmite fostului iubit în noua piesă. Plânge continuu în videoclip și ține o inimă însângerată în mână