Shakira îl atacă dur pe Pique. Ce mesaj îi transmite fostului iubit în noua piesă. Plânge continuu în videoclip și ține o inimă însângerată în mână

Cântăreața a lansat o nouă piesă prin care trimite săgeți către fostul iubit, Pique. Piesa se numește "Monotonia", iar versurile par să-i fie adresate fostului iubit.

21 oct. 2022, 12:00
Shakira îl atacă dur pe Pique. Ce mesaj îi transmite fostului iubit în noua piesă. Plânge continuu în videoclip și ține o inimă însângerată în mână

Cântăreața a lansat o nouă piesă prin care trimite săgeții către fostul iubit, Pique. Shakira pare tot mai afectată de faptul că s-a despărțir de iubitul ei, fotbalistul Pique. Vedeta a făcut mare vâlvă cu lansarea noului videoclip al piesei „Monotonia” postând o poză cu ea și un afiș în spatele ei,  în care apar inimi însângerate. Imediat fanii Skakirei au reacționat și au spus că îi este sigur destinată lui Pique, mai ales că unul dintre versuri pare de fapt să anunțe și motivul pentru care cei doi s-au despărțit .

„Dintr-o dată nu mai erai la fel/ M-ai părăsit din cauza narcisismului tău / Ai uitat ce am fost odată”, sunt parte din versurile noului său single, monotonia. Videoclipul piesei a înregistrat 14 milioane de vizualizări, în mai puțin de 24 de ore de la lansare. Videoclipul piesei bachata pe care Shakira a înregistrat-o împreună cu rapperul portorican. Ozuna este regizat chiar de starul columbian și de Jaume de la Iguana.

Shakira a suferit enorm după despărțirea de Pique

În luna iulie acestui an, o veste zguduia showbizul autohton au confirmat oficial că se despart, un lucru extrem de dificil pentru Shakira și întreaga familie după cum ea însăși a declarat.

„Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că este prima dată când am abordat această situație într-un interviu”, a spus Shakira pentru Elle Magazine.

„Am rămas tăcută și am încercat doar să procesez totul”, un lucru pe care îl spune, de altfel, și în noul hit „Monotonia”.

Shakira și Pique au împreună doi copii:u pe  Milan de 9 ani și Sasha în vârstă de 7 ani. Cele două vedete internațioale s-au cunoscut puțin timp înainte de Cupa Mondială din Africa de Sud din 2010, când a apărut videoclipul pentru „Waka Waka (This Time for Africa)” al Shakirei, melodia oficială a turneului.

Cei doi au mai avut mici pauze în relație din cauza infidelității lui Pique.

Citește și: Oana Roman tună și fulgeră, după un anunț pe internet: „O proastă și o nesimțită”

De ce s-au despărțit cei doi

Faptul că cei doi nu mai formează un cuplu a devenit un subiect foarte mediatizat în presa internațională. Principala cauză a despărțirii celor doi se pare că a fost infidelitatea lui Pique. În prezent acesta are o relațoie cu Clara Chia Marti, cu care din care din câte se pare o înșela pe Shakira. Se pare, însă, că aceasta nu a fost singura infidelitate a lui Pique în relația cu Shakira. În urmă cu 10 ani, jucătorul Barcelonei ar fi avut o aventură cu Bar Refaeli (37 de ani), un cunoscut model, care a fost iubita lui Leonardo Di Caprio mai mulți ani.

Problemele au apărut după ce Shakira a găsit mesajele lui Pique cu Bar Refaeli, dar nu s-au limitat la doar atât. Surse din anturajul lor afirmă că aceștia ar fi avut și câteva întâlniri intime, însă Shakira ar fi trecute peste acest episod.

Citește și: Irinel Columbeanu spune adevărul! A apelat la vrăjitoare sau nu pentru a-și ține iubitele aproape