Anamaria Prodan, atac devastator la adresa lui Mirel Rădoi. Ce-i reproşează noului selecţioner al României

Mirel Rădoi a fost numit, marţi, selecționer al echipei naționale a României, cu un contract care expiră la finele preliminariilor pentru CM 2022. Tot marţi, noul antrenor al "tricolorilor" a fost atacat dur de Anamaria Prodan.

26 nov. 2019, 13:58
Anamaria Prodan, atac devastator la adresa lui Mirel Rădoi. Ce-i reproşează noului selecţioner al României

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Mirel Rădoi că nu va convoca jucătorii pe care ea îi impresariază.

„Mirel Rădoi nu l-a folosit pe Niță și l-a titularizat pe Cojocaru la FCSB! Despre asta vorbim! Poate mă înșel, să dea Dumnezeu! Sunt anumite ranchiuni peste care oamenii nu pot trece! Eu mi-aș dori ca el să fi evoluat, să înțeleagă că ne certăm și trecem peste”, a declarat Anamaria Prodan.

Mirel Rădoi şi-a ales secunzii pentru naţionala României. Cu cine pregăteşte barajul de calificare al EURO 2020

Anamaria Prodan și Mirel Rădoi au fost în centrul unui scandal în anul 2015, când fostul antrenor al FCSB acuza familia Reghecampf că vrea să îl înlăture de la echipă și câ îi trimite cadouri scumpe lui Gigi Becali, în încercarea de a-l convinge să schimbe antrenorul.

„Dacă ești pe contract de 2,5 milioane de euro nu te duci să pândești postul de antrenor de la FCSB. Eu atunci nu știam ce să-i iau și am zis să-i fac un cadou personalizat, așa că i-am luat un trabuc cu numele lui, cu toate că nu fumează”, a spus Anamaria Prodan.

În luna august din 2008, Mirel Rădoi a preluat echipa naţională under 21, pe care a reușit să o califice la Euro 2019, unde a ajuns până în semifinalele competiției, performanță ce a însemnat calificarea la Jocurile Olimpice din 2020.