Anamaria Prodan, atac violent în presa străină la familia Becali. „Bătrâni fără școală care au făcut pușcărie!”

Anamaria Prodani-a criticat dur pe Ioan (Giovanni) şi Gigi Becali, cei doi veri care au scos-o din calcule în transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, într-un interviu pe care l-a acordat recent unor jurnalişti din Polonia.

09 aug. 2021, 10:08
Anamaria Prodan, atac violent în presa străină la familia Becali. „Bătrâni fără școală care au făcut pușcărie!”

Anamaria Prodan, atac violent în presa străină la familia Becali. Transferul fotbalistului din Liga I în Serie A a fost motivul care a distrus iremediabil relaţiile dintre cele două părţi. Când Laurenţiu Reghecampf era antrenorul celor de la FCSB, Anamaria Prodan avea o relaţie normală de colaborare cu Gigi Becali.

Anamaria Prodan, atac violent în presa străină la familia Becali

Anamaria Prodan nu a putut uita cum Giovanni şi Victor Becali au intermediat transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma deşi jucătorul avea contract de reprezentare cu ea. Dincolo de lovitura psihologică, mai dureroasă a fost cea financiară. Cei doi au încasat un comision gras în urma transferului despre care s-a scris că s-a făcut pentru 13 milioane de euro. Astfel, la peste şase luni distanţă de la acel moment, Anamaria Prodan i-a atacat în forţă pe cei doi fraţi.

Câți bani trebuie să dea Reghecampf după divorț! Cum a reacţionat Anamaria Prodan

„Tot ce ştiu este că oamenii la care te referi sunt oameni fără şcoală, bătrâni, care au fost în închisoare pentru spălare de bani. Nu mai suport acest tip de insinuare. De la început până la sfârşit, transferul lui Man a fost făcut cu mintea mea. Are contract cu mine şi în prezent. Este adevărat că este primul jucător pentru care am fost dată în judecată. El însuşi s-a speriat puţin şi nu a controlat faptul că unele lucruri s-au întors cu capul în jos, când alţi impresari s-au aruncat pe o bucată gustoasă. Nu schimbă faptul că a avut şi are contract cu mine”, a declarat Anamaria Prodan pentru transfery.info.