Câți bani trebuie să dea Reghecampf după divorț! Cum a reacţionat Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan sunt la un pas de despărțire. Antrenorul s-a gândit deja ce bani va lăsa copiilor după ce va divorţa de sexy-impresară!

07 aug. 2021, 09:43
Câți bani trebuie să dea Reghecampf după divorț! Cum a reacţionat Anamaria Prodan

Câți bani trebuie să dea Reghecampf după divorț. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova i-ar fi dat termen soţiei sale ca până în septembrie să depună actele de divorț la notar. În caz contrar, el ar fi cel care ar face primul pas în acest sens.

Câți bani trebuie să dea Reghecampf după divorț

Laurenţiu Reghecampf ar vrea să înceapă o viață nouă, fără Anamaria Prodan. Antrenorul oltenilor va avea grija de copiii familiei. Conform ziare.com, Laurențiu Reghecampf dorește să lase câte un milion de euro fiecăreia dintre fetele Anamariei Prodan din prima căsatorie. Antrenorul se va ocupa în continuare de băieții lui, Luca, cel pe care îl are cu prima soție, Mariana, și Laurențiu Reghecampf junior, copilul pe care îl are împreună cu Anamaria Prodan. Reghecampf ar dori să se înțeleagă cu soția sa la notar și să nu ajungă la tribunal pentru a divorța. Motivul: vrea să scape cât mai repede de acest scandal și să-și focuseze atenția pe carieră și pe mama sa, care este grav bolnavă.

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare: „Am pus lucrurile la punct şi nimeni nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii”

Ruptura dintre cei doi a început de mai mult timp, iar în acest an Laurențiu Reghecampf s-a decis să se despartă de Anamaria Prodan. Cei doi sunt împreună de peste 15 ani.

Anamaria Prodan, reacţie scandaloasă în plin scandal de divorţ. „Poate vă rugați la Dumnezeu până dați colțul!”

Anamaria Prodan pare să tragă cu dinții de căsnicia cu Rghecampf, dar antrenorul ar fi luat deja decizia de a pune capăt mariajului şi, mai mult, nu este nici dispus să tărăgăneze prea mult procedurile. Potrivit apropiaților cuplului, lucrurile dintre Laurențiu Reghecampf și soția lui nu par să mai aibă rezolvare. Antrenorul ar fi hotărât să divorțeze și i-a dat un ultimatum impresarei. De asemenea, acesta ar fi părăsit căminul conjugal de mai bine de jumătate de an.