Anamaria Prodan, audiată la DNA într-un dosar din 2016. Prima reacţie a impresarei

Anamaria Prodan a fost audiată, marţi, la DNA într-un dosar care are legătură cu acționariatul FC Rapid.

13 iul. 2021, 12:35
Anamaria Prodan, audiată la DNA într-un dosar din 2016. Prima reacţie a impresarei

Anamaria Prodan, audiată la DNA într-un dosar din 2016. Anamaria Prodan a fost interogată la DNA în calitate de martor într-un dosar ce vizează acționariatul de la Rapid. „Este ceva legat de Rapid, un dosar vechi din 2016”, a spus Anamaria Prodan.

UPDATE: Impresarul Anamaria Prodan a fost audiat ca martor la DNA în dosarul de spălare de bani al fostului primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache. Fostul edil este acuzat că ar fi cumpărat acţiuni la Rapid prin interpuşi, au declarat pentru G4media.ro surse judiciare.

 

Anamaria Prodan, audiată la DNA într-un dosar din 2016

„Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată. Era o chestiune cu alte persoane, posibili acționari sau nu de la clubul Rapid. Doamna nu are absolut nicio problemă”, a intervenit avocatul impresarei.  Avocatul a mai completat, parafrazândul pe procurorul-șef adjunct de secție, că Anamaria Prodan este „un veritabil martor. Atât și nimic mai mult”. Ulterior, avocatul Anamariei Prodan a declarat că dosarul este din 2016, iar „restul din dosar nu vă pot spune”.

Averea uriaşă pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar împărţi-o la divorţ. Suma este COLOSALĂ!

Întrebată dacă ea a făcut transferuri și la Rapid în perioada respectivă, Anamaria Prodan a răspuns afirmativ: „Da, întotdeauna. Și este o chestie oarecum normală, dacă se instrumentează un caz și ai participat la un transfer sau o discuție, să fii chemat ca martor”.

Apariția Anamariei Prodan la DNA vine după o perioadă în care presupusul divorț al ei de Laurențiu Reghecampf a fost subiectul principal al tabloidelor.