Anamaria Prodan, candidata partidului Alianţei Pentru Patrie în 2024. „Vor fi multe voci care-mi vor critica deciziile”

Anamaria Prodan s-a înscris săptămâna trecută în Organizația de Tineret a partidului Alianța Pentru Patrie, reprezentată de Oana Leonte, iar acum vise mari în politică.

30 oct. 2022, 12:34
Anamaria Prodan, candidata partidului Alianţei Pentru Patrie în 2024. „Vor fi multe voci care-mi vor critica deciziile”

Anamaria Prodan vrea să candideze la preşedinţia României. La doar o săptămână după ce a decis să intre în Alianța pentru Patrie, partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Anamaria Prodan a anuțat, într-o conferință de presă, că este dispusă să candideze chiar și la președinția României!

„Codrin Ștefănescu președintele APP care a condus țara și a numit și schimbat guverne, vocea noastră cea mai puternică, nu va candida niciodată, nicăieri. A avut posibilitatea să  se numească în orice funcție, dar niciodată nu a acceptat. Iar, eu, dacă partidul consideră că sunt o voce bună și pot face niște lucruri, da, voi candida! Dacă mă întrebați acum unde, aș spune lăsați-mă să văd unde aș fi bună!”, a declarat Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, primul discurs electoral pe Instagram. Pentru ce luptă impresara: „Nu v-ați săturat să fiți în umbra bărbaților?”

Anamaria Prodan este vicepreședinte al APP şi președinte al Organizației de femei a APP. „Știu că intrarea mea în politică este suprinzătoare pentru toată lumea și suținători, dar și critici ai mei! Am făcut pasul acesta pentru că propriile mele experiențe personale m-au determinat să mă aplec asupra rolului femeii în societatea românească și am constat că, deși se discută extrem de mult pe tema creșterii cotei de gen, pe tema egalității de gen, femeile, în mentalul românesc ocupă un loc infim în societate! Consider că am ajuns la maturitatea și înțelepciunea antreprenorială care îmi permit să lupt atât pentru drepturile mele, ca femeie, cât și pentru drepturile româncelor!”, a spus impresara.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, omagiu de zeci de mii de euro în memoria mamei sale: „Vreau ca numele Ionela Prodan să fie un brand”

„Eu cred cu toată tăria în acest proiect, prin care vreau să schimb ceva în viața femeilor din România. Știu că vor fi multe voci care-mi vor critica deciziile, dar vreau să cred că, în final, vom avea legi care să pedepsească în mod real violența domestică!”, a mai precizat Anamaria Prodan.