Anamaria Prodan, omagiu de zeci de mii de euro în memoria mamei sale: „Vreau ca numele Ionela Prodan să fie un brand”

Anamaria Prodan, omagiu de zeci de mii de euro în memoria mamei sale. Impresara are planuri mari când vine vorba de regretata cântăreaţă de muzică populară. Are deja un plan stabilit şi este decisă să îl pună în practică cât mai curând.

25 oct. 2022, 13:40
Anamaria Prodan, omagiu de zeci de mii de euro în memoria mamei sale: „Vreau ca numele Ionela Prodan să fie un brand”
v

Anamaria Prodan, omagiu de zeci de mii de euro în memoria mamei sale. Pe lângă faptul că plănuieşte un festival uriaş de muzică populară la Dăbuleni, locul unde s-a născut regretata artistă, impresara a discutat şi pe tema unui muzeu, tot în aceeaşi localitate, unde va dona obiecte care i-au aparținut Ionelei Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan pare că s-a îndrăgostit din nou! Impresara s-a distrat, alături de Adrian Iordache, la lăutari

Anamaria Prodan, omagiu de zeci de mii de euro în memoria mamei sale

Şi asta nu e tot! Anamaria mai are un vis, care, de fapt, era al mamei sale şi anume, un vin care să îi poarte numele, o băutură pe care ar fi băut-o și Ionela Prodan. ”Vreau ca numele Ionela Prodan să fie un brand. De aceea, am și pus la punct ideea de a face un festival în memoria ei, la Dăbuleni. Va fi un festival uriaș, un festival în care se va cânta muzică populară românească și la care să participe toate numele mari din domeniu.

Vorbesc cu autoritățile din Dăbuleni, să vedem cum vom face pe parte de organizare. Festivalul are nevoie de un spațiu potrivit, trebuie să găsim și niște sponsori, vreau să aduc toate televiziunile și să vedem cine va transmite și live evenimentul. Sunt chestiuni financiare la mijloc, va fi nevoie de mulți bani pentru ca rezultatul să fie pe măsura numelui mamei mele.

Eu am păstrat toate lucrurile, toate obiectele mamei mele. Tot, ii, costume populare, alte obiecte cu mare însemnătate, vorbim de câteva sute de mii de euro ca valoare. Normal, le voi dona pe toate pentru muzeul pe care vrem să îl deschidem la Dăbuleni.

Sper să reușesc anul acesta, din recolta de acum, dacă nu, cu siguranță, anul viitor o voi face. Vreau un vin roșu, sec, așa cum îi plăcea mamei, un vin de lux care să poarte numele Ionela Prodan”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.ro.