Anamaria Prodan, cea mai bine plătită concurentă de la „America Express”. A încasat în cinci zile o sumă cu care poate cumpăra un apartament în Capitală

Anamaria Prodan, faimoasa impresară și participanta surpriză la sezonul 6 al emisiunii "America Express," a stârnit interesul publicului și al presei cu privire la onorariul său. Inițial, s-a vehiculat că ar fi încasat 2.500 de euro pentru participarea la competiție. Cu toate acestea, surse din cadrul Antena 1 au dezvăluit că adevărata sumă este mult mai mare.

11 dec. 2023, 13:12
Anamaria Prodan, cea mai bine plătită concurentă de la „America Express”. A încasat în cinci zile o sumă cu care poate cumpăra un apartament în Capitală
Anamaria Prodan, cea mai bine plătită concurentă de la "America Express". A încasat în cinci zile o sumă cu care poate cumpăra un apartament în Capitală

Surse din cadrul Antena 1 au dezvăluit în exclusivitate pentru Click! că Anamaria Prodan ar fi primit un onorariu impresionant de 10.000 de euro pentru fiecare zi de filmare. Participând timp de cinci zile în America Latină, impresara ar fi plecat acasă cu un total de 50.000 de euro. Până acum, se cunoștea că cea mai bine plătită echipă era cea formată din fraţii Eram, Alexia și Aris, aceștia încasând 2.500 de euro pe ediție.

Anamaria Prodan a reacționat la aceste speculații, afirmând că nu este o prezență ieftină și că nu ar accepta un onorariu atât de mic. „Nimeni nu are cum să știe și nu este normal să se știe onorariul meu sau al altcuiva. Speculațiile ziarelor sunt mii și făcute pe spatele celor ce-s cei mai puternici. Eu nu-s o prezență ieftină deloc și nici nu am să fiu, căci mi-am construit un nume în foarte mulți ani, cu sacrificii enorme. Eu pentru 2.500 de euro nu pun nici măcar o reclamă pe internet, pe conturile mele de socializare. Prin urmare, speculațiile presei mă distrează. Ce bani câștig eu este strict problema mea. Și este personală suma!”, a spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Un nou scandal uriaş între Anamaria Prodan şi Reghecampf. Declaraţii incendiare despre trecutul antrenorului: „N-ai vrut nicio relaţie!”

Impresara în vârstă de 50 de ani a fost o apariție surpriză în cadrul emisiunii „America Express”, episodul difuzat pe 3 decembrie. Ea a petrecut cinci zile în America Latină, susținând echipa formată din Romică și Cătălin Țociu. A fost o surpriză atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori să o vadă pe impresară într-un context atât de neașteptat.

Anamaria Prodan a evidențiat că a decis să participe pentru a-și demonstra puterea și a ieșit din competiție ca învingătoare alături de echipa sa. Cu un bagaj impresionant și o prezență impunătoare, impresara a confirmat că este „cea mai bună” și că ea și familia ei sunt „numărul 1”. „America Express a fost ceva minunat. O experiență unică! Am hotărât împreună cu copiii mei să merg să-mi demonstrez cât de puternică sunt. Și mi-am demonstrat! Da! Sunt cea mai bună! Da, sunt numărul 1! Eu și familia mea suntem numărul 1! Am avut o echipă minunată, alături de mine: Romică și Cătălin Țociu. Super tari. Am ajutat cât am putut și am ieșit perfect! Pe locul 1. Așa suntem noi. Cei aleși. Mereu pe locul 1! Mulțumesc Antenei 1 pentru această experiență de vis”, a declarat Anamaria Prodan.