Anamaria Prodan, cel mai mare REGRET după moartea mamei sale. „Mi-aş cere iertare!”

Anamaria Prodan și-a pierdut mama în primăvara anului trecut. Cele două aveau o relație specială, motiv pentru care sexy-impresara a suferit cumplit și nu și-a mai putut reveni după moartea Ionelei Prodan.

04 mart. 2019, 14:30
Anamaria Prodan, cel mai mare REGRET după moartea mamei sale. „Mi-aş cere iertare!”

Ionela Prodan a murit după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Artista avea probleme grave la pancreas şi și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital.

Anamaria Prodan, despre bărbaţii din fotbal cu care s-a culcat. A recunoscut totul: „Sunt o femeie şarmantă şi îngrozitor de deşteaptă”

„Sunt creaţia mamei mele şi a tatălui meu, la modul că tatăl, şi o spun de fiecare dată, nu există locul doi, numai locul unu. Iar mama, crescând lângă ea şi văzând-o atât de puternică, pentru că pe vremea aia mama era ceva senzaţional. Îmi lipseşte enorm, este 70% din mine, dar ştiu că de acolo, de unde este, mă veghează şi ştiu cât de mândră şi de fericită era de tot ceea ce făceam”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Reghecampf, ANUNŢ-BOMBĂ în direct la TV: „Da, este adevărat!”. Anamaria Prodan a rămas FĂRĂ REACŢIE

Anamaria Prodan a vorbit despre regretele pe care le are: Mi-aş cere iertare pentru toate zilele în care nu o sunam, pentru că ştii cum suntem noi, noi preţuim foarte tare părinţii după ce nu îi avem. Pentru faptul că mă suna, săraca. Pentru asta mi-aş cere scuze că ar fi trebuit să stau secundă de secundă cu ea şi pentru faptul că am supărat-o de multe ori şi i-aş mulţumi pentru fiecare secundă din viaţa mea. Întotdeauna am avut-o alături de mine şi în spatele meu, undeva, îi simţeam răsuflarea în ceafă şi am ştiut întotdeauna că orice aş face rău pe pământul ăsta, este acolo să mă ridice”.


loading...