Anamaria Prodan, cel mai mare REGRET după moartea mamei sale. „Mi-aş cere iertare!”

Anamaria Prodan și-a pierdut mama în primăvara anului trecut. Cele două aveau o relație specială, motiv pentru care sexy-impresara a suferit cumplit și nu și-a mai putut reveni după moartea Ionelei Prodan.

04 mart. 2019, 14:30
Anamaria Prodan, cel mai mare REGRET după moartea mamei sale. „Mi-aş cere iertare!”

Ionela Prodan a murit după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Artista avea probleme grave la pancreas şi și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital.

Anamaria Prodan, despre bărbaţii din fotbal cu care s-a culcat. A recunoscut totul: „Sunt o femeie şarmantă şi îngrozitor de deşteaptă”

„Sunt creaţia mamei mele şi a tatălui meu, la modul că tatăl, şi o spun de fiecare dată, nu există locul doi, numai locul unu. Iar mama, crescând lângă ea şi văzând-o atât de puternică, pentru că pe vremea aia mama era ceva senzaţional. Îmi lipseşte enorm, este 70% din mine, dar ştiu că de acolo, de unde este, mă veghează şi ştiu cât de mândră şi de fericită era de tot ceea ce făceam”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Reghecampf, ANUNŢ-BOMBĂ în direct la TV: „Da, este adevărat!”. Anamaria Prodan a rămas FĂRĂ REACŢIE

Anamaria Prodan a vorbit despre regretele pe care le are: Mi-aş cere iertare pentru toate zilele în care nu o sunam, pentru că ştii cum suntem noi, noi preţuim foarte tare părinţii după ce nu îi avem. Pentru faptul că mă suna, săraca. Pentru asta mi-aş cere scuze că ar fi trebuit să stau secundă de secundă cu ea şi pentru faptul că am supărat-o de multe ori şi i-aş mulţumi pentru fiecare secundă din viaţa mea. Întotdeauna am avut-o alături de mine şi în spatele meu, undeva, îi simţeam răsuflarea în ceafă şi am ştiut întotdeauna că orice aş face rău pe pământul ăsta, este acolo să mă ridice”.