Anamaria Prodan cere despăgubiri de sute de mii de euro. „Eu nu mă joc! Să plătească pentru ce a făcut!”

Anamaria Prodan are din nou probleme cu unul dintre fotbaliştii pe care i-a avut sub contract de reprezentare. După Dennis Man şi Ianis Stoica, un alt jucător de la FCSB s-a transferat după ce a rupt unilateral înţelegerea cu sexy-impresara.

11 nov. 2022, 16:04
Anamaria Prodan cere despăgubiri de sute de mii de euro. „Eu nu mă joc! Să plătească pentru ce a făcut!”
Anamaria Prodan îl amenință pe Reghecampf cu închisoarea

Anamaria Prodan cere despăgubiri de sute de mii de euro. Valentin Gheorghe, 25 de ani, a fost împrumutat pentru acest sezon la Umraniyespor, o echipă nou-promovată în prima ligă din Turcia, fără implicarea agentului său oficial, Anamaria Prodan.

Din acest motiv, Anamaria Prodan sa decis să-l acționeze în instanță şi așteaptă despăgubiri uriaşe. „A denunțat unilateral contractul. Normal că vreau despăgubiri de la el, conform actelor. Da, sunt despăgubiri mari, eu nu mă joc. Detalii mai multe are avocatul meu, Valentin Gheorghe trebuie să plătească pentru ce a făcut. Probabil și-a asumat, la fel ca Dennis Man”, a spus Anamaria Prodan, conform Fanatik.

Citeşte şi: S-a aflat ce salariu are Laurențiu Reghecampf la Neftci Baku. Antrenorul se află în proces de divorţ cu Anamaria Prodan

Procesul, deschis la începutul lunii august, nu a avut, încă, stabilit un termen, dar Barna Bolonyi, avocatul sexy- impresarei, susține că Anamaria Prodan îi solicită lui Valentin Gheorghe despăgubiri în valoare de 350.000 de euro.

Citeşte şi: S-a dat sentința în procesul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Decizie drastică a instanţei

La fel s-a întâmplat și în cazul lui Dennis Man, care a fost transferat de Ioan Becali de la FCSB la Parma, deşi avea contract cu Anamaria Prodan, și trebuie să achite 350.000 de euro, după ce sexy-impresara a câștigat procesul în instanță.