S-a aflat ce salariu are Laurențiu Reghecampf la Neftci Baku. Antrenorul se află în proces de divorţ cu Anamaria Prodan

S-a aflat ce salariu are Laurențiu Reghecampf la Neftci Baku. Antrenorul, aflat în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan, se află cu echipa sa pe locul trei din campionat, cu 25 de puncte, în timp ce lider este Qarabag, cu 33 de puncte.

02 nov. 2022, 23:14
S-a aflat ce salariu are Laurențiu Reghecampf la Neftci Baku. Antrenorul se află în proces de divorţ cu Anamaria Prodan
S-a aflat ce salariu are Laurențiu Reghecampf la Neftci Baku

S-a aflat ce salariu are Laurențiu Reghecampf la Neftci Baku, care pare a fi depășit criza din ultima perioadă, a făcut scor în deplasare, 3-0 pe terenul celor de la Zira, echipa aflată pe locul patru, cu 25 de puncte, în cel mai recent meci din campionat.

Citeşte şi: Reghecampf, imagine emoţionantă alături de fiul său, Liam. Cum au fost surprinşi cei doi de Corina Caciuc FOTO

S-a aflat ce salariu are Laurențiu Reghecampf la Neftci Baku

Fostul antrenor al Stelei, actuala FCSB, despre care s-a zvonit că ar putea reveni la gruparea finanțată de către Gigi Becali, dar în anumite condiții, ar avea la actuala sa echipă un salariu în valoare de 10.000 de euro. Reghe ar fi fost obligat să depună la Tribunalul Ilfov documentele prin care să arate care-i sunt veniturile, în contextul scandalului legat de pensia alimentară pe care trebuie să i-o achite lui Laurențiu Reghecampf jr, potrivit realitateasportivă.net.

Reghecampf a vorbit despre problemele cu care se confruntă la echipă. ”Este o situație foarte dificilă pentru noi din cauza jucătorilor accidentați, cartonașelor galbene și roșii. Am rezolvat multe probleme pentru moment și încercăm în fiecare zi să recuperăm jucători.

Putem găsi multe lucruri acum. Am pierdut acasă, da, nu este ok. Dar, cum v-am spus, în acest moment avem multe probleme. Sunt mulți jucători cheie care nu pot juca. Trebuie să găsim soluții să mutăm fotbaliștii de pe o bandă pe alta, nu e ușor.

Nu vă așteptați să avem doi jucători azeri de națională și ambii să fie accidentați, nu? Cu câți jucători să începi campionatul pe o singură poziție? Nu ne așteptam la o asemenea situație! Ca să construiești o echipă, ai nevoie de timp! Nu trebuie acum să caut acum motive pentru care am pierdut aceste meciuri.

Aveți dreptate, am pierdut trei meciuri, dar mai avem alte trei. Nu suntem într-o poziție bună, nu trebuie să vorbim mult, e nevoie să muncim mai mult. Am vorbit deja cu conducătorii clubului pentru a găsi soluții pentru pozițiile unde credem că e nevoie de întăriri. Cu siguranță, echipa va arăta mult mai bine”, spunea Laurențiu Reghecampf, în cadrul unei conferințe de presă, după eșecul cu Sabah.