Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra. Cum s-a terminat totul

Anamaria Prodan a povestit la GSP LIve o întâmplare incredibilă petrecută în 2015, când a intermediat transferul grecului Georgios Samaras (34 de ani) de la West Bromwich Albion la Al-Hilal.

13 ian. 2020, 09:46
Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra. Cum s-a terminat totul

Anamaria Prodan a dezvăluit cum doi bărbați au confundat-o cu o prostituată, într-un restaurant din Londra.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos. Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele. Le-am zis râzând: „Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră!”. Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, acuzaţii grave la adresa lui Gică Hagi. „Eu nu lucrez aşa! Nu vreau să mă duc la puşcărie!”

„Nu există bărbat care să nu se gândească să meargă cu tine. Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbați. Ei sunt făcuți pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă și cu cel care încearcă”, a mai spus Anamaria Prodan.


loading...
Partenerii noștri