Anamaria Prodan, cucerită de noul iubit: „Da, iubesc! Sunt în cea mai bună perioadă a vieţii mele”

Anamaria Prodan, cucerită de noul iubit. Impresara pare să fi trecut peste despărţirea de Laurenţiu Reghecampf, cu care se află în plin proces de divorţ. Chiar dacă, recent, a declarat că antrenorul se va întoarce la ea în cele din urmă, vedeta se bucură de o nouă poveste de dragoste.

09 mai 2022, 08:32

Anamaria Prodan, cucerită de noul iubit. Zvonurile cu privire la o eventuală nouă relație a impresarei au apărut cu săptămâni bune în urmă, însă a fost evazivă în declarații, de-a lungul timpului. Deși a fost destul de discretă când a venit vorba despre bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze, a recunoscut că iubeşte din nou.

Anamaria Prodan, cucerită de noul iubit

Sunt, sincer, în cea mai bună perioadă a vieții și mă simt bine eu, înăuntru, și se vede și pe afară, așa îmi zic toți prietenii, întineresc. Trăiesc frumos, mă ocup de copii, mergem mai departe.

Da, iubesc. Dar eu sunt un om care iubește totul, să știi, și florile, și oamenii, și tot ce vrei. Dacă mă întrebi acum dacă am pe cineva în viața mea, am pe cineva în viața mea! Am pe cineva, dar niciodată nu o să mă vezi la braț cu acel cineva până când nu am procesul gata.”, a mărturisit Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, petrecere de lux de 1 Mai. Imagini de senzație de la grătarul cu zeci de prieteni de pe pontonul vilei de la Snagov

Anamaria Prodan îi dă lovitura de graţie lui Reghecampf

Sexy-impresara  a dezvăluit că a decis să șteargă toate tatuajele făcute pentru fostul partener de viață. Anamaria Prodan are în plan să se mute în SUA și să șteargă orice urmă care îi aduce aminte de Laurenţiu Reghecampf.

„Nu m-am gândit ce voi face cu tatuajele pe care le am. Întâi să termin cu divorțul, apoi o să văd ce fac legat de tatuajele cu Reghe. Se pot scoate, le pot acoperi… Voi vedea eu ce fac cu ele. Pentru mine, pentru copii, pentru familie, pentru prieteni, e dezamăgirea vieții, el nu mai înseamnă absolut nimic.

Acum mă rog, zi și noapte, de Reghecampf, să vină să divorțăm la notar. Se face că plouă. Vreau să vină cât mai repede la notar, să semneze și să dispară! Se laudă amantei că vrea divorț, nu îl înțeleg de ce se ține cu dinții de acesta căsnicie. Cel mai simplu este să vină la notar să divorțeze, mai ales că i se naște și copilul!

A ajuns ca vai de el! Deci pentru noi este cumplit ce i s-a întâmplat, dar nu vrem să mai avem de-a face cu așa caracter slab și lipsit de personalitate. Îl rugăm de șase luni să vină la notar. Poate acum se sesizează amanta că nu vrea să divorțeze și îl va convinge cum știe ea că să se prezinte imediat”, a spus Anamaria Prodan.