Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Sexy-impresara vorbește despre o nouă relație: Cum arată bărbatul ideal

Divorțul anunțat de Laurențiu Reghecampf a răsunat în toată presa tabloidă, iar la scurt timp după scandal Anamaria Prodan a vorbit despre un nou început.

19 oct. 2021, 14:07
Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Sexy-impresara vorbește despre o nouă relație: Cum arată bărbatul ideal

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara a vorbit despre o viitoare relație, dar și cum trebuie să fie bărbatul care va dori să intre în viața ei.  În cadrul unui interviu pentru prosport.ro, aceasta a făcut o serie de declarații despre o posibilă relație amoroasă.

Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Cum arată bărbatul ideal în viziunea sexy-impresarei și ce și-ar dori de la o viitoare relație!

Anamaria spune că bărbatul care va intra în viața sa și a familiei ei va trebui să urce alături de ea pe culmile succesului, semn că viitorul partener trebuie să fie puternic, asemenea impresarei.

„Asta nu pot să știu. Dumnezeu îți dă o soartă. Anamaria Prodan va trăi la fel de demnă, sinceră, exuberantă. Voi fi la fel de unică. E greu să stai lângă Anamaria Prodan pentru că am avut niște targeturi uluitori de înalte. Oamenii de lângă mine au fost obligați să urce alături de mine treptele succesului. Îmi doresc foarte mult ca Laurențiu să fi învățat în toți acești ani ceva de la mine și să înțeleagă că a avut alături de el un motor pe care l-a urcat pe culmile succesului.

Problema e să știi să-ți păstrezi drumul drept și să-ți respecți familia și copiii. Cel mai important lucru e să mulțumești omului care te urcă și să poți să rămâi acolo unde te-a pus acea familie. Îmi doresc să-l văd sus acolo unde l-am lăsat, vreau să-l văd pe Laurențiu Reghecampf cum urcă.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

Mariana Pfeiffer a fost părăsită după 13 de ani căsnicie de Laurenţiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan rămăsese însărcinată cu soţul ei. Acum, povestea se repetă cu Anamaria în rolul de soţie părăsită.

”L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer, pentru Cancan.

”Eu am o căsnicie fericită și nu țin partea cuiva. Nici lui Laurențiu, nimănui. Dacă el a hotărât ca restul vieții să și-l petreacă alături de altcineva, este numai decizia lui și nu are nimeni dreptul de a-i cere să și-o schimbe. Nici măcar Luca, fiul meu și al lui Laurențiu, nu are dreptul să-l judece pentru o asemenea hotărâre. Luca trebuie să-l respecte, fiindcă este tatăl lui, și să-l accepte alături de persoana lângă care Laurențiu este fericit”, sunt primele cuvinte ale Marianei.

Citește și: Ce soartă va avea tatuajul cu Reghecampf pe care Anamaria Prodan îl are pe omoplatul stâng