Ce soartă va avea tatuajul cu Reghecampf pe care Anamaria Prodan îl are pe omoplatul stâng

Anamaria Prodan este o împătimită a tatuajelor, mare parte din trunchiul său fiind acoperită de tatuaje care ascund fel de fel de semnificații. Tatuajul ei "de suflet", așa cum singură l-a numit, este, însă, unul reprezentând întreaga familie: cei trei copii şi, desigur, Reghe.

18 oct. 2021, 10:47

În contextul unui divorţ iminent de antrenorul Craiovei, se ridică întrebarea ce decizie va lua Anamaria referitor la tatuajul care îl înfăţişează. Tatuajul a fost realizat în 2014, la acel moment impresara recunoscând că a fost un proces dureros, care a durat foarte mult.

Pentru mine, familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, (…) a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât 2 minute pauză. S-au minunat toți”, spunea, la acel moment, Anamaria Prodan.

Ce va face Anamaria Prodan cu celebrul tatuaj care-l înfăţişează pe Reghecampf

Iată că, şapte ani mai târziu, impresara se confruntă cu probleme majore. Pe lângă divorţ, pe lângă problema împărţirii averii, diva se va confrunta şi cu dilema ridicată de respectivul tatuaj. Va renunţa la el sau îl va lăsa aşa cum este în amintirea frumoasei familii pe care a format-o cu Reghecampf?

Citeste si Anamaria Prodan, secretul din buletin: „Nu m-a chemat niciodată Anamaria Prodan!”. Ce spune de mariajul cu Reghe

Pe lângă tatuajul reprezentând familia, impresara mai are şi altele, cel mai mare dintre acestea fiind cel al unui înger imens. Este realizat pe mână şi are o semnificaţie cu totul specială: îi aminteşte de mama ei, îndrăgita interpretă de muzică populară Ionela Prodan.

E pasionată de tatuaje. Acesta este făcut la scurt timp după moartea mamei sale. Este un înger cu aripile ridicate foarte puternic, mari, gata oricând să își ia zborul spre infinit. Îi place să spună că este îngerul ei păzitor”, au precizat apropiații Anamariei pentru WOWbiz.ro

În 2020, impresara şi-a completat colecţia de tatuaje. Fix sub îngerul uriaş pe care îl avea tatuat pe braţ, Anamaria si-a tatuat o scară pe care doi copii se îndreapta către un ceas, iar în vârful ceasului este desenat un trandafir.

Şi Reghe are tatuaje care amintesc de Anamaria

Aceeaşi problemă se pare că o are şi Laurenţiu Reghecampf, care are două tatuaje care îi aminetsc de Anamaria, câte unul pe fiecare antebraţ.

Pe antebraţul stâng are scris numele Anamariei, în timp ce pe antebraţul drept are inscripţionat mesajul: „I am right next to you” („Sunt chiar lângă tine”).

Cum a scăpat Alina Vidican de tatuajul cu Cristi Borcea

Într-o situaţie similară s-a aflat şi Alina Vidican, care îşi tatuase pe spate chipul lui Cristian Borcea. Aceasta a renunţat, însă, la tatuaj în momentul în care drumurile lor s-au despărţit. Pentru a scăpa de chipul lui Borcea imprimat pe spate, Alina Vidican a apelat la medici esteticieni din Miami. Îndepărtarea respectivului tatuaj nu a fost deloc ieftină, susțin sursele Fanatik.ro.

Ce soartă va avea celebrul tatuaj al impresarei Anamaria Prodan, care îl înfăţişează pe Reghecampf

Vedeta a scos din buzunar o sumă uriaşă, aproximativ 50.000 de dolari, pentru eliminarea tatuajului, dar şi pentru alte intervenţii estetice realizate la aceiaşi medici americani: şi-a schimbat implanturile cu silicon, optând pentru unele de formă naturală, și-a corectat mici imperfecțiuni în zona buzelor și a pomeților.

Citeste si Laurenţiu Reghecampf, postarea care i-a înfuriat pe fani: „Urât gest! Să-ţi fie ruşine!”