Anamaria Prodan declară război fotbalistului Ianis Stoica după ce a semnat cu Becali: „Mergem la judecată”

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Ianis Stoica, pentru a cere despăgubiri, după ce fotbalistul a semnat contract cu frații Becali.

26 dec. 2021, 17:57
Anamaria Prodan declară război fotbalistului Ianis Stoica după ce a semnat cu Becali: „Mergem la judecată”

Anamaria Prodan i-a declarat război fotalistului Ianis Stoica, după ce acesta a renunțat la contractul pe care îl avea cu impresara pentru a semna cu frații Becali.

Anamaria Prodan a mai pierdut un jucător înainte de Ianis, este vorba de Dennis Man, iar de această dată fosta parteneră a lui Reghe se va adresa instanței.

Anamaria Prodan spulberă internetul în ziua de Crăciun. Sexy-impresara în cea mai incendiară ipostază, pe coperta unei reviste

„Cu Ianis, la fel ca şi în cazul Man, e simplu. Mergem la judecată. Vorba bunicii mele, care zicea: «Mamă, dacă lumea nu e bună, mergem la judecată». Avocaţii au cerut la primul termen o amânare. Este un contract de ambele parţi semnat și agreat. Vad că unii sunt foarte uşor de păcălit. E greu să te gândești că ai muncit o viață ca să le deschizi mintea fotbaliștilor și să-i faci să înțeleagă că atunci când ai un contract ești apărat de către managerul tău.

Managerul nu are legătură cu clubul unde evoluează jucătorul. Este managerul tău și are grijă de tine ca de copilul lui. Că ei se duc, că ei sunt obligaţi sau, cum îmi spun, că sunt amenintaţi… Asta nu mai e treaba mea, nu mai cred! Ianis Stoica mi-a zis același lucru «Nu este adevărat, doamna Ana. Vă iubesc, doamna Ana. Nu e adevărat». Părinţii lui, la fel”, a spus Anamaria Prodan la TV Telekom Sport, citat de gsp.ro.

Atacantul Ianis Stoica a vorbit despre întreruperea contractului cu Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan spulberă internetul în ziua de Crăciun. Sexy-impresara în cea mai incendiară ipostază, pe coperta unei reviste

„Am reziliat contractul cu fostul impresar, am fost cinci ani alături de Anamaria Prodan, apoi impresarul meu a fost un străin. Ea nu s-a mai ocupat așa mult de mine, nici acel străin, nici măcar nu l-am văzut la față. Au fost și câteva nereguli în contract și am vrut să îl rup!

Dar eu n-am rupt contractul ca să semnez cu domnul Victor Becali, am fost liber, fără agent, două luni de zile. N-am semnat contractul cu Victor Becali imediat după ce am rupt contractul cu Anamaria Prodan. Nu mă tem de un proces, e alegerea mea și o duc până la capăt”, a declarat Ianis Stoica.