Anamaria Prodan spulberă internetul în ziua de Crăciun. Sexy-impresara în cea mai incendiară ipostază, pe coperta unei reviste

Anamaria Prodan îi dă peste nas lui Laurențiu Reghecampf, chiar în ziua de Crăciun cu cea mai sexy fotografie, ce apare chiar pe coperta unei reviste selecte.

25 dec. 2021, 16:49

Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare, chiar în ajunul Crăciunului, cea mai sexy imagine din cariera ei.

Impresara vrea să demonstreze că este nu numai o femeie atrăgătoare ci și una realizată din punct de vedere profesional, motiv pentru care a postat o fotografie extrem de senzuală pe care fanii o vor putea admira pe coperta revistei Luxury, va apărea în ianuarie 2022.

Noi imagini cu Reghe şi amanta, de pe o plajă luxoasă din Dubai. Anamaria Prodan le-a făcut publice

Anamaria a fost selectată de publicația dedicată oamenilor de afaceri cu realizări notabile în domeniu să apară pe copertă ca persoană reprezentativă în ceea ce privește succesul antreprenorial în România.

Anamaria Prodan este îmbrăcat sumar într-un corset de culoare neagră, iar părul și machiajul amintesc de cele ale unei regine egiptene. Impresara îi dă peste nas fostului partener Laurențiu Reghecampf chiar în Ajunul Crăciunului, căci impresara arată că în ciuda scandalurilor și a suferinței cauzate de divorțul dintre cei doi, ea este o femeie puternică, frumoasă și independentă.

„Asta-s chiar eu! Este perfectă și sunt extrem de mândră de această copertă, care este cea mai reușită dintre toate pe care le-am făcut în România”, a scris Anamria Prodan.

Anamaria Prodan aruncă bomba despre un episod șocant cu Laurențiu Reghecampf! „Să ajungă copilul mic să te gasească prin casa amantei ascuns e penibil”

Anamria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec printr-un divorț extrem de dificil, presărat numai cu scandaluri. Recent sexy-impresara a mai făcut o dezvăluire șocantă despre infidelitățile antrenorului. Anamaria Prodan a povestit cum fiul lor l-ar fi găsit pe Reghecampf, ascuns chiar în casa amantei.

Anamaria Prodan, aroganță maximă de Crăciun. Sexy-impresara savurează vin cu aur!

Acest episod confirmă zvonurile conform cărora, Laurențiu Reghecampf s-ar fi aflat la cheremul amantei, care-i controlează fiecare mișcare.

Anamaria Prodan a mărturisit că Laurențiu Reghecampf a fost o dezamăgire colosală și nici nu vrea să mai audă de el. Impresara a precizat că faptele reprobabile ale antrenorului se vor întoarce împotriva lui.

”Nu am cuvinte. Îmi e rușine de rușinea lui. Să ajungi în așa hal…. Sa faci așa mizerie de ani si ani de zile e jenant. Reghecampf ? Bărbat ? Om? Demnitate ? Mândrie ? De unde? Vai de el! Să ajungi să plângi la picioarele copiilor sa te ierte … sa ajungă copilul mic să te gasească prin casa amantei ascuns e penibil. Sa plângi si să ne dai mesajele cu amanta că sa te iertam… sa ajungi sa ne povestesti ca ești șantajat de amantă e jenant. Să ajungi sa te umilească amanta peste tot e cumplit”, a spus în exclusivitate pentru Spynews.ro Anamaria Prodan.