Anamaria Prodan și Reghe au făcut a treia nuntă. Cum arată o dragoste ca-n filme: ”15 ani de iubire fără margini. Nici viața nu este peste tine” VIDEO

Anamaria Prodan și Reghe fac a treia nuntă, la 15 ani după ce destinele lor s-au intersectat pentru totdeauna. Cea mai sexy impresară l-a copleșit cu declarații pe bărbatul vieții ei.

02 iun. 2021, 09:36

Anamaria Prodan

și Reghe au făcut cea de-a treia nuntă, la 15 ani după ce viața i-a readus împreună. Cea mai sexy impresară din fotbalul românesc l-a copleșit cu declarații de dragoste pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cu care s-a căsătorit în urmă cu 13 ani la Las Vegas. La vremea aceea, cei doi îndrăgostiți au fost cununați de un imitator al lui Elvis, capriciu pentru care au scos din buzunar 600 de dolari.

Până în momentul în care au decis să-și unească destinele pentru totdeauna, atât Anamaria Prodan cât și Laurențiu Reghecampf au mai fost căsătoriți, fiecare cu un alt partener.

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este una demnă de filmele hollywood-iene. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe vremea când erau abia niște adolescenți, Reghe avea 17 ani, iar Anamaria Prodan avea 20 de ani. Aveau să se reîntâlnească după 13 ani, dovadă că destinul îi reunește întotdeauna pe oamenii care sunt meniți să fie împreună.

Anul acesta, la data de 1 iunie, Anamaria Prodan în vârstă de 48 de ani și Laurențiu Reghecampf, de 45 de ani,  și-au reînnoit jurămintele, într-o ceremonie somptuoasă care a avut loc la Biserica din Snagov.

La nuntă au participat rudele și familia. Anamaria Prodan și-a făcut apariția la biserică în stilul extravagant care o caracterizează, impresara a purtat o rochie neagră superbă, care i-a pus în evidență silueta, iar pentru buchetul miresei, a optat pentru bujori albi.

Laurențiu Reghecampf a fost îmbrăcat într-un costum negru impecabil, în ton cu vestimentația soției sale. Luxosul evenimentul a fost de fapt o surpriză pusă la cale de către Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan: „Soțul meu de vis! Te iubesc fără limită”

Petrecerea de după nuntă a excelat în ceea ce privește luxul, tortul imens a avut 7 etaje și a fost decorat cu flori naturale, iar printre invitați s-au numărat desigur și vedete, printre care Andreea Tonciu și soțul ei, Andrei Niculescu, titrează Click.

Cu ocazia reînnoirii jurămintelor, Anamaria Prodan i-a făcut lui Reghe o declarație impresionantă de dragoste.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită, cuvintele nu pot exprima iubirea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o port față de tine nu are limită. Nu exista ceva mai frumos decât tine, ești iubirea vieții mele. Nici viața nu este peste tine. Ești mai fumos și decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viața mea!”, a scris Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.

Mărturisirea Anamariei Prodan: „Pe Reghe, eu l-am cerut de bărbat”

Anamaria Prodan a dezvăluit cu mândrie că ea a fost cea care l-a cerut în căsătorie pe Laurențiu Reghecampf.

“Pe Reghe, eu l-am cerut de bărbat. Am spus că dacă ne-am pierdut o dată și ne-am regăsit, să fac pasul. Am vrut să am un copil. Eu mă văd bătrână și am o obsesie să văd la masă toată familia mare. Să îi văd pe toți cum aleargă, cum mă strigă”, a spus Anamaria Prodan, în platoul unei emisiuni TV.