Anamaria Prodan, declaraţie publică pentru Dan Alexa. „El pentru mine este sufletul meu!”

Dan Alexa este noul antrenor al celor de la Rapid, având ca obiectiv promovarea în Liga 1, iar în spatele numirii a stat Anamaria Prodan.

11 mart. 2020, 10:36
Anamaria Prodan, declaraţie publică pentru Dan Alexa. „El pentru mine este sufletul meu!”

Anamariei Prodan are o influenţă tot mai mare la Rapid. Marţi, gruparea giuleșteană a anunțat oficial că l-a cooptat pe Ion Manu, fost portar, cu 290 de meciuri în tricoul Rapidului. Acesta e și el impresariat de Anamaria Prodan, cea care l-a reprezentat în litigiul pe care l-a avut cu Dunărea Călărași. Ion Manu a fost numit ieri antrenor cu portarii al Centrului de performanță Rapid.

Anamaria Prodan aruncă BOMBA: „Despre divorţul meu nu a ştiut nimeni!”. Prima reacţie a lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Dan Alexa au fost protagoniştii unui episod controversat. A circulat informația, pe care amândoi au negat-o, că lovitura de box îi fusese aplicată antrenorului pe fondul unei crize de gelozie. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf ar fi ajuns la stadion inopinat și s-ar fi enervat când a observat că pe dan Alexa îl aștepta în parcare o altă femeie.

„Poate terminăm odată discuțiile astea! Alexa nu este amantul meu! Nu am avut relații cu Dan Alexa. Cum n-am avut cu antrenorii sau jucătorii pe care i-am manageriat”, a spus atunci Anamaria Prodan.

„El pentru mine este sufletul meu, el a ascultat de mine de la A la Z și a avut o creștere foarte mare, inclusiv mediatică. Creștere profesională și sufletească așa cum îl visam și cum îl visez pentru antrenorii mei. Faptul că Dan a divorțat, cum au divorțat mulți din jucătorii și antrenori mei, dar pe care i-am ajutat cu avocați… Au apărut toate nebuniile în presă și am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez. N-am făcut-o… Eram prea mare. Mă distram, râdeam, dar a început să mă deranjeze foarte tare. Relația mea cu Alexa este mult mai puternică acum”, mai spunea Anamaria Prodan.