Anamaria Prodan, derapaj scandalos la adresa familiei Becali. „Dacă vorbesc eu… Am dovezi! Vreți să vă întoarceți în pușcărie?”

Anamaria Prodan l-a atacat violent pe Ioan Becali, cel care a declarat că Laurențiu Reghecampf vrea să semneze un contract de impresariat cu firma lui.

03 nov. 2021, 14:01
Anamaria Prodan, derapaj scandalos la adresa familiei Becali. „Dacă vorbesc eu… Am dovezi! Vreți să vă întoarceți în pușcărie?”

Anamaria Prodan, derapaj scandalos la adresa familiei Becali. Anamaria Prodan l-a atacat violent pe Ioan Becali, cel care a declarat că Laurențiu Reghecampf vrea să semneze un contract de impresariat cu firma lui.

Anamaria Prodan, derapaj scandalos la adresa familiei Becali

Anamaria Prodan, aflată în proces de divorț cu Laurenţiu Reghecampf, a avut o nouă reacție dură la adresa lui Ioan Becali. „Pe mine nu mă deranjează nimic. Eu și Reghe vindem mai mult ca oricine în țara asta. Ioan Becali e un bătrân obosit, care ar trebui să se odihnească. E un om bătrân, care a obosit de la mizeriile pe care le-a făcut. A făcut pușcărie și lumea îl bagă în seamă. Nu ai cum să iei ceva bun de la cineva care face pușcărie și delapidează. Eu le-am transmis celor din familia Becali să-și vadă de viața lor. Dacă o singură dată mai fac mizerii și își bat joc de Reghecampf și familia mea… Dacă Reghecampf nu a spus nimic niciodată, nu înseamnă că e tâmpit. Când vreodată s-a rugat Reghecampf de Becali să-l impresarieze? Niște dobitoci toți! Se bagă în seamă toți. Le recomand să-și vadă de pușcăria lor și de familiile lor, care sunt vai de mama lor. Dacă vorbesc eu de familia lui Giovanni și vin cu dovezi… E gata! E ultima data când le-am permis tuturor pușcăriașilor să îmi atace familia și să se bage în seamă”, a spus Anamaria Prodan la ProX.

Reghecampf, lovitură finală pentru Anamaria Prodan! Semnează cu marele rival Ioan Becali: „M-a sunat să facem actele!”

„Cine e Giovanni Becali? Ce a făcut? Când era singur, Becali alerga și termina pe locul 2. El nu i-a găsit nicio echipă lui Reghecampf. El s-a dus singur și l-a chemat pentru că avea nevoie de un reprezentat când a semnat cu Energie Cottbus. A venit Giovanni și a aruncat cărțile de vizită pe jos și cămășile pentru a obține mai mulți bani, iar Reghecampf i-a zis „Oprește-te! Te-am chemat doar pentru că îmi trebuie un agent. Eu mi-am găsit tot, tu ai terminat!”. Asta e povestea cu Giovanni și Reghecampf. Giovanni a văzut foarte multe filme. Să-și vadă de bătrânețea lui. Dacă vorbesc eu, se întoarce de unde a venit. În viața mea nu am fost atât de furioasă. Dacă vorbește Anamaria, oasele lor rămân acolo de unde s-au întors. Am dovezi.  Ioan, Victor și Gigi Becali nu există pentru mine. Nu-i cunosc. Și ei să facă la fel”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, reacție dură ce Ioan Becali a anunţat colaborarea cu Reghecampf. „Îi strâng pe toți și îi pun în genunchi. Să vedem dacă mai mârâie vreunul!”