Reghecampf, lovitură finală pentru Anamaria Prodan! Semnează cu marele rival Ioan Becali: „M-a sunat să facem actele!”

Laurențiu Reghecampf vrea să-i dea o nouă lovitură Anamariei Prodan după ce a depus actele de divorţ. Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova este gata să renunțe la contractul de impresariat cu ăncă soţia sa și vrea să fie reprezentat de marele ei rival, Ioan Becali!

01 nov. 2021, 13:04
Reghecampf, lovitură finală pentru Anamaria Prodan! Semnează cu marele rival Ioan Becali: „M-a sunat să facem actele!”

Reghecampf, lovitură finală pentru Anamaria Prodan! Laurențiu Reghecampf vrea să-i dea o nouă lovitură Anamariei Prodan după ce a depus actele de divorţ. Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova este gata să renunțe la contractul de impresariat cu ăncă soţia sa și vrea să fie reprezentat de marele ei rival, Ioan Becali!

Reghecampf, lovitură finală pentru Anamaria Prodan!

„Discutam la telefon cu un avocat și mi-a zis că un prieten vrea să vorbească cu mine. Era Laurențiu Reghecampf! Îmi spune că vrea să se vadă cu mine și să semneze cu Becali Sport! I-am zis „Da, mă! Normal că o facem. Îmi spui când și rezolvăm!”. El a spus „Când vrei tu Giovanni, vin și semnăm!”. El are contract cu Craiova încă un an și jumătate, iar dacă ar pleca la o ofertă mai bună, iau și oamenii de acolo ceva pe el”, a spus Ioan Becali pentru Fanatik.

Anamaria Prodan, adevăruri dureroase despre divorț: „Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă”

Săptămâna trecută, deşi îl atacase în dese rânduri, Anamaria Prodan spunea că ar fi dispusă să continue să-l reprezinte pe antrenor. „Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este OK. Va fi la fel de frumoasă. Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu”, a spus Anamaria Prodan.

De-a lungul anilor, Anamaria Prodan și frații Becali au avut mai multe certuri, cel mai recent fiind în iarna lui 2021, când Victor și Ioan l-au dus pe Dennis Man la Parma, deși ea îl reprezenta oficial!