Anamaria Prodan, desfiinţată după o nouă postare scandaloasă. „Ce poate fi mai trist?”

Anamaria Prodan s-a lăudat pe rețelele sociale cu forma sa fizică şi a postat mai multe imagini în timp ce renunţa la machiaj. "Așa arată Anamaria Prodan, nemachiată, la 50 de ani", a scris fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf.

13 apr. 2023, 17:38
Anamaria Prodan, desfiinţată după o nouă postare scandaloasă. „Ce poate fi mai trist?”
Anamaria Prodan, desfiinţată după o nouă postare scandaloasă. "Ce poate fi mai trist?"

Anamaria Prodan, desfiinţată după o nouă postare scandaloasă. „Mă pregătesc pentru make-up. Mă demachiez, pentru că am avut cremă pe față. Și apropo… uite, nu mai avem fard, nimic… așa arată Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani!”, a spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre noua relație. „Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil”

Vedeta a continuat cu un atac la adresa la adresa tinerelor care se luptă cu kilogramele în plus: „Și slabă, și frumoasă, ca să muriți de ciudă, graselor și urâtelor! La 25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi! Că în spatele calculatorului e ușor să scrieți”.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, taxată dur de fani după ce a fost în club să danseze: „Nu mai mima fericirea”

Imaginile și comentariile Anamariei Prodan nu au rămas fără reacții, iar cea mai dură a fost a Alinei Greavu, un influencer cu 120.000 de urmăritori pe Instagram: „Doamna flexează că are un ten frumos la 50+ ani, fără machiaj, și că e slabă. Apoi plusează cu „graselor și urâtelor, slăbiți, să arătați ca mine la 50 de ani”. Ce poate fi mai trist decât o femeie care toată viața s-a luptat pentru respect într-un domeniu dominat de bărbați, care a tras să ajungă aici și care, într-un final, alege să atace tot femeile?”.