Anamaria Prodan, DESPĂGUBIRI de 100.000 DE EURO pentru postările CALOMNIOASE de pe FACEBOOK

Anamaria Prodan era aşteptată în această dimineaţă în faţa judecătorilor din Buftea, într-un proces deschis pe numele ei de Mihai Prunariu, fostul preşedinte al CA al clubului Pandurii.

14 sept. 2015, 08:30
Anamaria Prodan, DESPĂGUBIRI de 100.000 DE EURO pentru postările CALOMNIOASE de pe FACEBOOK

Mihai Prunariu cere 100.000 de euro daune morale, pe motiv că a fost calomniat de Anamaria Prodan în mai multe postări pe Facebook, anunţă SpyNews.

„Sunt total dezamăgită de ieşirile necontrolate ale unui personaj murdar, anex şi neinspirat, care s-a trezit peste noapte şef peste emblemă unui club important din România şi care produce dezgust la fiecare frază sau gest, numit Prunariu. Acest nechemat agresiv, catapultat de o clasa politică mai mult decât complice direct în sânul fotbalului românesc nu a făcut până acum decât să distrugă munca unor oameni extrem de profesionişti”, este una dintre postările de pe Facebook din cauza cărora Anamaria Prodan a fost dată în judecată.

CITEŞTE ŞI Anamaria Prodan a renunţat la Laurenţiu Reghecampf pentru COPII

Mihai Prunariu i-a mai făcut Anamariei Prodan şi o plângere la Comisia de Disciplină din cadrul FRF, precum şi plângere penală, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru şantaj, hărţuire şi ameninţare.

Scandalul ar fi izbucnit după ce Anamaria Prodan a fost acuzată de Mihai Prunariu că ar fi încasat 250.000 de euro de la Pandurii pentru transferul unui jucător, însă tranzacţia nu a fost acceptată de Federaţia Română de Fotbal.