Anamaria Prodan, dezbrăcată la plajă. Destinaţia luxoasă în care s-a răsfăţat în primul Crăciun departe de Laurențiu Reghecampf

Aflată în plin divorţ de Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan a petrecut Crăciunul în Dubai, destinaţia ei preferată, unde nu a ezitat să se răsfeţe din plin. Sexy impresara se bucură şi de vremea frumoasă din Emirate, aşa că a publicat mai multe fotografii de la piscină.

29 dec. 2021, 15:05
Anamaria Prodan, dezbrăcată la plajă. Destinaţia luxoasă în care s-a răsfăţat în primul Crăciun departe de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu a ratat nicio ocazie să le transmită tuturor că este mândră de corpul ei bine tonifiat şi lucrat la sală. Impresara s-a pozat în bikini, într-un costum alb cu roşu de la un brand de lux, lăsând la vedere abdomenul plat, precum şi tatuajele, scrie Click.

Anamaria Prodan, dezbrăcată la plajă. Imaginile care au aprins imaginaţia fanilor pe Instagram

Anamaria Prodan a primit zeci de mii de aprecieri din partea celor care au văzut imaginile cu ea la plajă, în Dubai.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Pe 18 decembrie, Anamaria Prodan a împlinit 49 de ani şi şi-a sărbătorit ziua de naştere tot în Dubai. Impresara a fost surprinsă de prietenii săi cu o petrecere luxoasă, unde ea şi invitaţii s-au bucurat de şampanie şi tort fine.

„Îmi doresc să am cei mai sănătoși copii și cei mai frumoși și buni din lume și la anul să fim din nou împreună”, a spus Anamaria, emoţionată că a avut parte de o zi de naştere atât de frumoasă.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a ales să petreacă sărbătorile de iarnă la Dubai alături de cei trei copii ai săi – cele două fiice și de Laurențiu Reghecampf Jr. Este prima dată în 15 ani când vedeta stă departe de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, în perioada Crăciunului. Cei doi încă se află în plin proces de divorţ.

Cu toate acestea, ea a primit un cadou uimitor, pe care l-a postat imediat pe Instagram.

Citeşte şi: Noua achiziţie a Anamariei Prodan. A plătit o avere pe un bolid de lux: „Aceasta este aleasa”

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a declarat că îi va acorda divorțul lui Laurențiu Reghecampf cu o singură condiție. Ea își dorește ca soţul ei să îi dea înapoi toți banii pe care i-a luat de la familia Prodan.

„Trebuie să aducă înapoi tot ce a furat și e liber să plece, să dispară pentru 1.000 de vieți. Vorbim de sume mari, pe care amanta și neamul ei dacă se nășteau de 4 miliarde de ori nu puteau să vadă sumele astea. Amețeau când le citeau. Nici măcar nu e vina ei, e vina omului că și-a bătut joc de averea copiilor lui’, a spus impresara la Antena Stars.

Citeşte şi: Fiica Anamariei Prodan, din nou la conducerea unui club din Liga 1: „E pe partea de management”