Anamaria Prodan, dezlănţuită: „Luați mâinile de pe Reghecampf şi de pe familia mea!”. De ce a ratat antrenorul un contract la Ajax

Anamaria Prodan (48 de ani) a lansat un atac devastator la adresa contestatarilor, după ce s-a vorbit de divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf (45 de ani).

22 iun. 2021, 19:28
Anamaria Prodan, dezlănţuită: „Luați mâinile de pe Reghecampf şi de pe familia mea!”. De ce a ratat antrenorul un contract la Ajax

Anamaria Prodan, dezlănţuită: „Luați mâinile de pe Reghecampf şi de pe familia mea!”. Sexy-impresara amenință că va recurge la alte metode dacă se va mai scrie despre divorț și explică de ce-l iubește atât de mult pe soţul ei.

Anamaria Prodan, dezlănţuită: „Luați mâinile de pe Reghecampf şi de pe familia mea!”

„Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

Anamaria Prodan a postat mesajele dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Ce îşi scriau înainte de scandalul divorţului FOTO

Anamaria Prodan susține că laurenţiu Reghecampf a ratat un contract de antrenor la Ajax, din cauza unor articole, considerate defăimătoare, din presa românească a acelor ani: „Reghecampf era în discuții cu Ajax Amsterdam, după ce bătuse Ajax (2-0, 2013), dar pentru că pe prima pagină apăruse ca e șeful mafiei pariurilor cu soția, vă dați seama ce s-a întâmplat”.

Anamaria Prodan a vrut să o „execute” pe amanta lui Reghe. Unul dintre interlopi s-ar fi autodenunţat la poliţie

„Vreau să opresc această șaradă. Dacă de azi înainte cineva îmi mai implică soțul în asemenea nesimțiri cu amante, bani dați și afaceri deschise, fără nici cea mai mică părere de rău, acționez în judecată, iau banii și nu mai dau înapoi! Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect! A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul. Despre mine? Eu provin dintr-o familie mare. Pe mine nu mă interesează ce se scrie despre mine. Eu așa am crescut. Nici măcar nu citesc. Am aflat de la niște prieteni despre aceste materiale”, a mai spus Anamaria Prodan.