Anamaria Prodan dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Flavius Nedelea. Ce nu i-a putut oferi omului de afaceri: „Merită pe cineva care să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului”

Anamaria Prodan a dezvăluit ce și-a dorit Flavius Nedelea și de ce s-a ajuns atât de repede la despărțire, când toată lumea credea că impresara și-a găsit în sfârșit sufletul pereche.

24 sept. 2023, 16:50
Anamaria Prodan dezvăluie adevăratul motiv al despărțirii de Flavius Nedelea. Ce nu i-a putut oferi omului de afaceri: „Merită pe cineva care să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului”
De ce s-au despărțit Anamaria Prodan și Flavius Nedelea

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan și-a refăcut viața în brațele unuia dintre cei mai râvniți burlaci din România, Flavius Nedelea, dar relația nu a durat prea mult. La patru luni de la despărțire, impresara a dezvăluit motivul pentru care ea și omul de afaceri au decis să meargă pe drumuri separate.

„Flavius merită foarte mult de la viață, Flavius merită și el copilul lui. Flavius merită să își țină copiii lui în brațe. Eu nu mai pot face copii, dar știu cât de mult își dorește copilul lui. Atunci, atât de fericită aș fi să-l văd fericit și merită să-și găsească pe cineva care să-i dăruiască copii și să-l poată împlini în adevăratul sens al cuvântului”, a dezvăluit Anamaria Prodan,pentru wowbiz.ro.

Citește și: Anamaria Prodan a îngropat securea războiului. Mesaj neașteptat pentru Reghecampf de ziua lui: „Dumnezeu să îți lumineze drumul spre succes”

Anamaria Prodan are trei copii, din cele două mariaje eșuate. Cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu are două fete, pe Sarah și Rebecca, iar Bebeto este fiul pe care îl are din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj incendiar pentru bărbatul misterios din viaţa sa. „Tu ca mine nu mai găseşti!”

Vedeta recunoaște că are dificultăți în a-și găsi sufeltul pereche după divorț, dar a dezvăluit ce așteptări are de la viitorul partener.

„Tot ce se scrie și se vorbește, este firesc. Sunt Anamaria Prodan și sunt un cuțit cu două tăișuri foarte periculoase. Sunt oameni care și-ar dori cu disperare să stea lângă mine, numai că înțeleg că viața lor, dintr-un punct de vedere, ar fi un calvar pentru că ar fi pe prima pagină a ziarelor non-stop.

Atunci, gândește-te că este și mai greu, la cât de pretențioasă sunt, să găsesc un bărbat care să fie mândru, demn, deștept, fabulos, șarmant și să-și și dorească să se vadă prin ziare în fiecare zi.

Tuturor bărbaților din viața mea le-a fost greu, dar pentru cine a stat lângă mine, de-a lungul anilor, a fost o binecuvîntare de la Dumnezeu pentru că pe toți i-am ajutat să crească, să învețe foarte multe lucruri și să devină mari.

Dacă o să întrebi oamenii care au stat alături de mine, niciunul nu o să vorbească urât despre mine. În toți acești ani în care am fost cu fostul soț niciodată nu l-am jignit”, a mai spus Anamaria Prodan.