Anamaria Prodan dezvăluie câte procese i-a deschis Reghecampf. „Nu îl urăsc, dar îmi e milă de el!” VIDEO

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț după o căsnicie de 15 ani. Cei doi şi-au aruncat vorbe grele, iar acum au mai multe procese la tribunal!

20 mart. 2022, 10:24
Anamaria Prodan dezvăluie câte procese i-a deschis Reghecampf. „Nu îl urăsc, dar îmi e milă de el!” VIDEO
Anamaria Prodan dezvăluie câte procese i-a deschis Reghecampf

Anamaria Prodan dezvăluie câte procese i-a deschis Reghecampf. Sexy-impresara a declarat că este dezamăgită de tot ce face acum fostul ei partener, mai ales că i-a deschis multe procese, șapte la număr!

Anamaria Prodan dezvăluie câte procese i-a deschis Reghecampf. „Nu îl urăsc, dar îmi e milă de el!”

„O să își dea seama în ani și o să fie foarte târziu pentru el. El a pierdut tot. Eu cred că atunci când îți pierzi demnitatea, ca bărbat în primul rând, e cumplit. Nici nu știu, am vreo şapte procese, îmi tot deschide și când n-ai ce să faci, devii procesoman. E împins de fata asta să facă toate lucrurile astea că el nu are… Să renunțe? Eu nu cred că are voie! Dacă citești mail-urile de amenințare pe care le dă ea… Ia gândește-te, el nu are voie să facă dreapta către Snagov, dar să renunțe? Nu, e săracul prins ca un pește mic de aur într-o plasă cu atât de multe găuri, dar nici așa nu mai are direcție să iasă măcar prin găurile astea mari”, a spus Anamaria Prodan la podcast-ul „Fiţă cu Adiţă„.

Anamaria Prodan, dată de gol! Mesaj incendiar de pe telefonul vedetei făcut public: „I-am văzut conversațiile cu băiatul ăsta!” VIDEO

„El se va trezi când va fi foarte târziu. Se va trezi cu încă un copil pe cap. Eu construisem pentru omul ăsta ceva unic. Eu m-am chinuit cu omul ăsta să îl aduc pe glorie, pe cele mai înalte trepte și l-am adus. Eu o să îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan, și tatăl copiilor mei, cel demn! Ceea ce văd acum nu am cum să iubesc dimpotrivă, este dispreț total”, a mai spus Anamaria Prodan.

Deşi cei doi nu sunt în relații bune, Anamaria Prodan nu îi poartă pică lui Reghecampf: „Eu nu pot să urăsc. Eu sunt olteancă în primul rând, și ard repede, apoi mă calmez. Nu îl urăsc, îmi e milă acum, aș încerca să îl ajut cumva. Nu văd deocamdată cum și nici nu am timp să mai stau să îl ajut. Eu n-am suportat lumea asta de pești, de fete de oraș, de golani!”.

Anamaria Prodan aruncă bomba! Sexy-impresara este îndrăgostită lulea: „Îmi place un bărbat, mă aşteaptă până divorțez!” VIDEO

Sexy-impresara a dat şi ultimele detalii despre divorţ. „Nici nu știu cum e, am avocatul meu, Oleg Burlacu, fabulos, se ocupă el. Primesc câteodată acasă niște citații, așa, am văzut că le primesc pe la vecini că nu e adresa bună. Ferească Dumnezeu!”, a spus Anamaria Prodan.