Anamaria Prodan dezvăluie dacă a plătit interlopi care să ameninţe presupusele amante ale lui Reghe: „Sunt capabilă să fac orice vreau”

Anamaria Prodan le-a desființat pe femeile care au susținut că ar fi fost amenințate de impresară prin intermediul unor interlopi plătiți, pentru că ar fi avut relaţii amoroase cu Laurenţiu Reghecampf.

01 iul. 2021, 17:00
Anamaria Prodan dezvăluie dacă a plătit interlopi care să ameninţe presupusele amante ale lui Reghe: „Sunt capabilă să fac orice vreau”

După ce Poliția Capitalei a confirmat că nu există nicio plângere pe numele Anamaria Prodan, precum că impresara ar fi angajat interlopi pentru a le intimida pe presupusele amante ale soțului ei, aceasta le-a desființat pe cele care au acuzat-o pe nedrept.

Anamaria Prodan a mărturisit că niciodată nu ar încerca să rezolve vreo problemă prin intermediul altor persoane, mai ales dacă acestea sunt niște femei „de moravuri ușoare”.

“Eu am spus întotdeauna că nu există așa ceva. Eu sunt Anamaria Prodan și în viața asta, orice iubită, prostituată, amantă de pe Pământ, lângă bărbat, lângă prieten, lângă cunoștințe sau la brațul unui prieten sau al soțului meu, nu mă voi coborî la nivelul acestor femei, să ameninț, să plătesc interlopi, interlopi care se autodenunță.

O prostie mai mare nu am auzit în viața mea. Ca să ce? Să dau valoare unor astfel de femei? Doamne, Dumnezeule! Eu toată viața am zis că mai bine s-ar duce la muncă decât să stea cu picioarele desfăcute 30 de ani și să cerșească bani și să fie neica-nimeni pe stradă. Să pândească bărbați cu bani, proști. Nu există așa ceva de la mine.”, a spus Anamaria Prodan pentru Spynews.ro.

Anamaria Prodan: „Pe mine nimeni pe pământul ăsta nu o să mă aibă la mână cu ceva”

Mai mult decât atât, impresara a ținut să precizeze că niciodată nu va cere ajutorul nimănui pentru nicio problemă, fiind o femeie de afaceri influentă și independentă care poate rezolva și ieși din orice situație limită în care s-ar afla.

“Eu sunt Anamaria Prodan și nimeni pe pământul ăsta nu o să mă aibă la mână cu ceva. N-o să cer în viața mea nimic nimănui pentru că sunt capabilă să pot să fac orice visez și orice vreau fără să cer ajutorul nimănui.”, a mai spus impresara.

Cât despre zvonurile apărute, Anamaria Prodan este ferm convinsă că a fost mâna cuiva care încearcă să îi strice imaginea dinadins, motiv pentru care cel sau cea care a împrăștiat speculațiile denigratoare va plăti prin lege.

“Iar cine a publicat despre mine asemenea nenorociri, a fost ca să îmi strice imaginea, pentru că li s-a părut foarte drăguț. Cine mă cunoaște, mă cunoaște. Eu nu am nevoie de interlopi ca să îmi rezolv o problemă daca vreau. De acum încolo o să aștept cuminte, am să îmi iau hârtia oficială de la Poliție și de fiecare dacă cine greșește, plătește. Simplu.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu a luat-o la ciufulit pe Adela Popescu. Querida a cedat nervos: „Ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală prima dată când te văd!” VIDEO