Anamaria Prodan dezvăluie de ce nu se mai afişează cu Reghecampf. „Trebuie să-l scot la fereastră ca pe un pensionar să-l vadă poștașul?”

Anamaria Prodan a anunţat de ce nu se mai afişează cu Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a anunţat că vrea să divorţeze. De asemenea, agentul FIFA a dezvăluit care sunt pasiunile soţului ei pentru a avea "o viață liniștită departe de circurile din oraș".

02 iul. 2021, 14:55
Anamaria Prodan dezvăluie de ce nu se mai afişează cu Reghecampf. „Trebuie să-l scot la fereastră ca pe un pensionar să-l vadă poștașul?”

Anamaria Prodan a răbufnit după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că vrea să pună capăt căsniciei. Impresara nu crede vreo secundă că soţul ei s-a întâlnit cu Gigi Becali, patronul FCSB cu care ea se află „la cuţite”.

Fiica regretatei soliste de muzică populară Ionela Prodan, a vorbit inclusiv despre şansele ca Reghecampf să revină la FCSB.

Citeşte şi: Presupusa amantă a lui Reghecampf rupe tăcerea! Reacţie incendiară după ce a fost atacată de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan dezvăluie de ce nu se mai afişează cu Reghecampf. „Este maimuța țării să-l scot de lesă pe plajă?

Anamaria Prodan a explicat într-un interviu acordat Digisport de ce nu mai apare public alături de Laurențiu Reghecampf.

„Să apar cu Reghe? Păi, trebuie să-l scot la fereastră ca pe un pensionar să-l vadă poștașul că este în viață când vine pensia? Păi, am cuiva de demonstrat ceva? Este maimuța țării să-l scot de lesă pe plajă să facă lumea poze cu el? Serios!

Nu face bine el că dă un interviu pe an? Și ăla cum vrea el?”, a spus Anamaria Prodan, conform digisport.ro.

Citeşte şi:  Anamaria Prodan, mesaj devastator pentru Gigi Becali. „Prietenaș, dacă nu eram eu, te distrugeau!”

Anamaria Prodan spune ce pasiuni are Laurențiu Reghecampf. „Stă pe milioane relaxat”

Agentul FIFA a spus cu ce se ocupă în acest moment Laurențiu Reghecampf.

”Este in țară, pleacă la discuții afară, se întoarce stă la ferma lui, pescuiește, merge cu Reghe jr la antrenamente, la meci, are o viață liniștită departe de circurile din oraș. O să aibă și echipă. Nu stă în ploaie Reghe, să nu-l plângă nimeni.

Stă pe milioane relaxat, și nu se uită nici în gura lui Becali, nici în gura oamenilor care clevetesc! E prea mare și deștept ca să-i pese.”, a mai spus Prodan, conform sursei citate.

Anamaria Prodan (48 de ani) a lansat un atac devastator la adresa contestatarilor, după ce s-a vorbit de divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf (45 de ani). Sexy-impresara amenință că va recurge la alte metode dacă se va mai scrie despre divorț și explică de ce-l iubește atât de mult pe soţul ei. „Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni. Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat, de fapt, acasă la Anamaria Prodan. Ce i-ar fi făcut lui Reghecampf la Snagov