Anamaria Prodan, dezvăluire în premieră. Ce i-a spus Dan Alexa, înainte să îl lovească în faţă VIDEO

Anamaria Prodan a dezvăluit ce a determinat-o să îl lovească pe Dan Alexa, la partida Astra - FC Botoşani 2-2.

19 aug. 2019, 14:49
Anamaria Prodan, dezvăluire în premieră. Ce i-a spus Dan Alexa, înainte să îl lovească în faţă VIDEO

Anamaria Prodan a vorbit la Digi Sport despre episodul de la Giurgiu, când i-a aplicat o lovitură în figură lui Dan Alexa. Totul ar fi plecat de la evoluţia lui Dudi Tiram, fundaşul central care a comis un penalty în acel meci. Sexy-impresara ar fi insistat pentru el, în timp ce Dan Alexa s-ar fi declarat extrem de nemulţumit de această achiziţie.

Anamaria Prodan, ÎN LACRIMI. Dezvăluiri dureroase despre SARCINA PIERDUTĂ: „S-a oprit din evoluţie!”

„La lift acolo mi-a zis că e vina mea, că eu l-am adus pe Tiram. Israelianul care a făcut penalty în primul meci. Era presiune mare pe mine, că eu am insistat pentru jucător. Nu puteam rezilia, pentru că avea contract pe trei ani. A fost o greşeală din partea mea să reacţionez aşa. E un lucru pe care o să îl regret toată viaţa. În cele din urmă, după o săptămână, băiatul a reziliat, am găsit o metodă să plece”, a spus Anamaria Prodan.

Ce avere are, de fapt, Anamaria Prodan. Cât a moştenit de la mama sa, Ionela Prodan, şi câţi bani a câştigat Laurenţiu Reghecampf

Deşi a greşit la faza în care l-a faultat pe Cătălin Golofca, israelianul şi-a răscupărat greşeala pe final, marcând golul care a adus un punct pentru Astra Giurgiu.