Anamaria Prodan, dezvăluirea momentului. Cum a făcut primul milion în America

Impresara a vorbit sincer și deschis despre primele sale afaceri. Anamaria Prodan nu s-a ferit niciodată de muncă şi a povestit cum a făcut primii bani.

01 iul. 2022, 22:57
Anamaria Prodan, dezvăluirea momentului. Cum a făcut primul milion în America

Cum a făcut Anamaria Prodan primii bani. Impresarea a recunoscut tot. Invitată la emisiunea “Agenția VIP”, impresara a mărturisit că a plecat peste Ocean cu doar 100 de dolari. A plecat în America să vândă bomboane, iar apoi și-a luat și un apartament.

„Am plecat în America cu 100 de dolari. Primul meu soţ s-a angajat imediat, era şi student şi aşa am strâns bănuţi. Ne-am căsătorit în trei zile. Azi ne-am cunoscut, în trei zile am strâns tot şi când am ajuns acolo ne-am căsătorit.

Scrisoarea lui Traian Băsescu pentru Anamaria Prodan a fost „desecretizată”. Complimente pe bandă rulantă: „O femeie frumoasă şi inteligentă” (FOTO)
Am strâns bani şi ne-am luat maşinuțe cu bomboane. O pungă costa 5 dolari. Şi apoi am început să avem tot mai multe, în tot Vegasul. Apoi vindeam bomboane în saloanele de înfrumuseţat. Făceam mulţi bani din bomboane. Făceam mii de dolari, dar erau bani. Cu primii bani am luat un apartament mic. Am plătit o parte cu bani jos şi apoi plăteam în rate.

Apoi ne-am deschis un parc de maşini. Luam maşini, le recondiţionam şi apoi le vindeam. Aşa făceam şi cu case. Primul milon l-am făcut după ce am vândut două case, în 2003.”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.
Iar impresara a folosit acești bani cu multă inteligență. A ales să investească câștigul în afaceri imobiliare.

„Era în 1997, în America, aveam banii familiei mele şi am început să cumpăr case. Pentru ei era ceva wow, îţi dai seama.

Dar gândeşte-te că eu am început să cumpăr case între 70 de mii de dolari şi 100 de mii de dolari. Iar pe câteva dintre ele le-am vândut chiar înainte de criză cu 900 şi ceva de mii de euro casa.

Când am înţeles că se întâmplă şi vine nenorocirea în America am vândut. Şi exact casele alea pe care le-am luat cash, alea erau acolo şi îmi aduceau venit. Mai greu este când eşti cu banca… Scade valoarea… şi tu toţi banii ai să îi dai la bancă…”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Agentul de jucători ocupă locul 141, cu o avere estimată în jurul a 40-60 de milioane de euro. Anamaria Prodan a declarat că, în principal, afacerile din domeniul imobiliarelor au propulsat-o printre cei mai bogați români, însă nu a ezitat să arunce ”o săgeată otrăvită” către Laurențiu Reghecampf (46 de ani), cu care se află în plin proces de divorț.

Anamaria Prodan, în Top 300 Capital: ”Mi-a fost sustrasă o mare parte din avere!”. Ce afaceri are agentul de jucători
”141? Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50. Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în cryptomonede.

Imobiliarele reprezintă cam 50% din averea mea. Cam 30% din avere este investită și provine din fotbal, din ceea ce am făcut eu în fotbal. Restul de 20 de procente se învârtește în domenii precum televiziunea, dar și în cryptomonede.

Să nu uităm de afacerea cu modă, cea de care se ocupă fiica mea, e fix în domeniul ei, se și pricepe, a lucrat ca model și are studii în domeniul economic”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Cei mai bogați români implicați în sport
Fostul tenismen Ion Țiriac, care a fost, până de curând, patron al turneului de la Madrid, rămâne în continuare cel mai bogat român din sport, cu o avere de aproximativ 2 miliarde de euro. În topul general, Ion Țiriac este pe locul trei.

Al doilea cel mai bogat român din sport este Gigi Becali, patronul clubului de fotbal FCSB, a cărui avere este estimată de sursa citată între 325 și 425 de milioane de euro.

Podiumul celor mai bogați români implicați în sport este completat de Nicola Badea, finanțator din ”umbră” la clubul Dinamo, care are o avere estimată la aproximativ 90 de milioane de euro.

În galeria foto de mai jos, poți vedea cine sunt cei 10 români din sport din Top 300, ce avere au, dar și locul ocupat în ierarhia generală a celor mai bogați români.