Scrisoarea lui Traian Băsescu pentru Anamaria Prodan a fost „desecretizată”. Complimente pe bandă rulantă: „O femeie frumoasă şi inteligentă” (FOTO)

Anamaria Prodan postează la foc automat în social media, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. De curând, impresara a postat o scrisoare prin care Traian Băsescu și-a exprimat admirația față de agentul FIFA. 

01 iul. 2022, 12:04
Scrisoarea lui Traian Băsescu pentru Anamaria Prodan a fost „desecretizată”. Complimente pe bandă rulantă: „O femeie frumoasă şi inteligentă” (FOTO)

Anul 2021 a fost plin de surprize pentru cuplul Prodan – Reghecampf. Inițial, impresara a refuzat să accepte faptul că antrenorul nu o mai dorește. După ce s-a împăcat cu ideea că nu relația s-a stins complet, a început tărăboiul.

Laurențiu Reghecampf a început să fie mai vocal și să vorbească despre problemele din relație. De cealaltă parte, Anamaria Prodan i-a adresat o mulțime de invective fostului antrenor de la FCSB și Craiova. Mai mult, impresara a început să posteze des mesaje prin care susține că duce o viață fără griji și că este apreciată de cei din jur.

 

Traian Băsescu e mare fan Anamaria Prodan. Impresara „a dat totul din casă”

 

Agentul căruia i-a fost „furat” de către Giovanni Becali „briliantul” de la FCSB, Dennis Man, a făcut publică o scrisoare pe care i-a trimis-o fostul președinte al României. „Petrov” a descris-o pe Prodan drept „o femeie frumoasă și inteligentă”.

„Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său.

O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de ‘doamne’ care populează fotbalul românesc.

A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă.

Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a a avut Reghe!”, i-a transmis Traian Băsescu, în acea scrisoare, Anamariei Prodan.


loading...
Partenerii noștri