Anamaria Prodan s-a răzgândit! Nu poate să treacă peste umilinţa lui Reghecampf: „Este impardonabil! Nici Dumnezeu nu-l va ierta”

Anamaria Prodan pare că e din ce în ce mai dezamăgită de gestul făcut de Laurenţiu Reghecamf. Dacă până acum spunea că el ocupă în continuare un loc important în inima ei şi că l-a iertat, acum impresara vrea ca acesta să-şi ceară scuze de la familia lui. Prodan spune că e şocată de ce vede în ziare şi consideră că gestul lui e "impardonabil".

01 nov. 2021, 14:48
Anamaria Prodan s-a răzgândit! Nu poate să treacă peste umilinţa lui Reghecampf: „Este impardonabil! Nici Dumnezeu nu-l va ierta”

Anamaria Prodan a făcut noi declaraţii referitoare la divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Impresara a mărturisit că familiei ei încă nu îi vine să creadă că Reghecampf a decis să-i părăsească şi să facă copil cu o altă femeie.

Întrebată cum a afectat-o personal şi profesional ce a apărut în presă în ultimul timp, Anamaria Prodan a declarat: „În general, nu m-a afectat nimic mai mult decât moartea părinților mei. Nu mă afectează nimic decât dacă, Doamne ferește, ceva s-ar întâmpla cu copiii mei. Persoanele bune, rele, care vin în viața ta, vin cu un anumit scop. Când pleacă, este decizia lui Dumnezeu dacă sunt bune sau sunt toxice. Numai Dumnezeu știe ce e bine pentru noi și, fiind un om care-L iubește mai presus de orice pe Dumnezeu, accept ceea ce mi se ia și ceea ce mi se dă. Și consider că ceea ce mi se ia e cu un scop și că va veni ceva mult, mult mai bun pentru mine și pentru familia mea”.

Citeşte şi INTERVIU EXCLUSIV. Anamaria Prodan aruncă bomba despre divorţul de Reghecampf. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi şi cine este de vină

Când a aflat Anamaria Prodan de relaţia lui Reghe cu amanta lui

„Habar nu am, nu mă interesează de când Laurențiu Reghecampf are amante. Noi l-am considerat tatăl și familia noastră până în momentul când a decis să plece. Cred că ar trebui să-l întrebați pe el. Este o mare, mare rușine. Eu rămân șocată de ceea ce văd în ziare. Ca să poți să faci ceva de genul ăsta la vârsta asta este impardonabil. Dar, repet, sunt alegerile lui Laurențiu Reghecampf și este de datoria lui să dea explicații, dacă are de dat explicații, măcar în fața lui Dumnezeu. Sau, dacă se poate uita în oglindă, mi-aș dori să dea un mesaj de scuze familiei lui.Nu mă interesează cine este această fată, nu mă interesează ce porecle are, nu mă interesează din ce mediu vine, nici câți ani are. Nu vreau să vorbesc, pentru că eu dau valoare tuturor persoanelor despre care vorbesc. Tocmai de aceea nu am să pronunț numele acelei fete. Înțeleg că are o mare problemă și încearcă să iasă în evidență pe toate căile, cu ordonanțe, cu reclamații… Pentru noi, nu există. Nu ne interesează, efectiv, și familia Prodan niciodată nu o să se uite către așa ceva.Este impardonabil că Reghecampf și-a băgat copilul – copilul nostru – în așa ceva. Probabil ăsta este un lucru pe care nici Dumnezeu nu-l va ierta foarte curând. Pentru noi, sunt niște lucruri oribile care ies la suprafață. Noi suntem siderați. Nu ne-am gândit vreodată că el ar putea face așa ceva”,

a spus Anamaria Prodan pentru ProTv.

E adevărat că Laurenţiu Reghecampf a blocat întregii familii accesul la fondurile din Dubai?

„Cât despre bani, acces și așa mai departe, voi vorbi în instanță. Astea sunt strict problemele familiei. Aici mă voi opri, pentru că deja este mult prea urât și, repet, am un copil cu Laurențiu Reghecampf, care aș vrea să fie mândru de tatăl lui.În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea, refuză să creadă că Laurențiu a fost implicat în așa ceva, refuză să creadă că, în timpul căsnicie, face copii cu altcineva, refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva, cu amante și așa mai departe. Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru”.