Anamaria Prodan, dezvăluiri de la negocierile pentru reality-show-ul de la Antena Stars. Cum a dispărut Reghecampf din serial: „A retrogradat!”

Anamaria Prodan va lansa în curând cel de-al optulea sezon al reality-show-ului difuzat de Antena Stars. "Prodanca. Punct şi de la capăt" va debuta pe 3 februarie, iar impresara a oferit detalii de la negocieri.

01 feb. 2024, 18:13
Anamaria Prodan, dezvăluiri de la negocierile pentru reality-show-ul de la Antena Stars. Cum a dispărut Reghecampf din serial: „A retrogradat!”
Anamaria Prodan, dezvăluiri de la negocierile pentru reality-show-ul de la Antena Stars. Cum a dispărut Reghecampf din serial: "A retrogradat!"

Anamaria Prodan, dezvăluiri de la negocierile pentru reality-show-ul de la Antena Stars. Impresara a precizat că abia acest al optulea sezon este, în sfârșit, unul pe placul ei.

„Noul sezon este, de fapt, proiectul vieții mele. A fost proiectul vieții mele și este. A ieșit atât de bine, de atât de mulți ani, de atâtea sezoane… Exact așa s-a numit: Prodanca și Reghe. Acum a rămas, așa cum trebuia să fie dintotdeauna: Prodanca. Acum e „Prodanca. Punct și de la capăt”. Și alături am familia”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

„A fost la fel, pe toate site-urile mele de socializare, mă întreba lumea de ce nu revin. Îmi spuneau că vor să ne vadă, din nou, în reality. Atunci am zis, vorbind cu cei din Antena, să revin. Ziceam: „Știi ceva? Hai să îl facem. Și să îl facem cum trebuia să îl facem de la început”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Motivul pentru care Anamaria Prodan şi Corina Caciuc au ajuns la tribunal. Cine pe cine a dat în judecată şi de ce

Impresara s-a referit şi la absenţa lui Laurenţiu Reghecampf din serial, dar şi la aparaţia noului ei iubit, Ronald Garvil: „Acum nu o să mai bag eu pe altcineva în ciorba mea, cineva care nu merita să fie la momentul respectiv. Era forțat cu cerul și pământul, dar el era Soarele, Luna, era tot… Și s-a văzut ce s-a întâmplat: a retrogradat! Adică, dacă oamenii nu sunt făcuți să fie campioni, câștigători, nu vor putea niciodată să reziste la presiune. Și nu vor putea niciodată să reziste în lumea care contează. Tocmai de asta, acest reality trebuie să se numească „Prodanca. Punct și de la capăt”. Și ne distrăm foarte tare”.

Pentru primele episoade, o echipă de filmare i-a fost alături Anamariei Prodan atât în România, cât şi în Statele Unite ale Americii, acolo unde impresara a petrecut sărbătorile alături de noul ei iubit, pugilistul Ronald Gavril.