Motivul pentru care Anamaria Prodan şi Corina Caciuc au ajuns la tribunal. Cine pe cine a dat în judecată şi de ce

Corina Caciuc a acuzat-o pe Anamaria Prodan de denigrare, iar săptămâna trecută a avut loc un alt termen al procesului. Iubita lui Laurențiu Reghecampf şi-a trimis avocata, deoarece se află în Arabia Saudită, acolo unde antrenorul are contract, iar impresara n-a ratat ocazia unui nou atac la adresa celor doi.

01 feb. 2024, 15:55
Motivul pentru care Anamaria Prodan şi Corina Caciuc au ajuns la tribunal. Cine pe cine a dat în judecată şi de ce
Motivul pentru care Anamaria Prodan şi Corina Caciuc au ajuns la tribunal. Cine pe cine a dat în judecată şi de ce

Motivul pentru care Anamaria Prodan şi Corina Caciuc au ajuns la tribunal. Partenera lui Laurențiu Reghecampf a decis să o dea în judecată pe vedetă, susținând că aceasta ar fi folosit numele ei în mod necorespunzător și ar fi lansat acuzații grave care i-ar afecta reputația publică. Cu toate astea, Corina Caciuc nu s-a prezentat la tribunal, iar avocata acesteia a mărturisit că tânăra este însărcinată și se află în străinătate.

În replică, Anamaria Prodan a profitat de ocazie și a venit cu ironii dure la adresa iubitei lui Laurențiu Reghecampf.

„Mă așteptam să vină doamna Caciuc, nu a venit. Am înțeles că are un bilet de avion… Lipseau dovezile cum că doamna sau domnișoara nu poate fi la termen. Nu e măritată, e concubină. S-au luat ca la țară. E pierdere de timp, e jenant din punct de vedere al încă soțului meu (n.r. – Laurențiu Reghecampf) că-și pune soția aceste ipostaze, copiii și familia. Căci el are încă o familie. Restul, ce familii își face pe lângă cea inițială, poate îl întrebați pe dânsul dacă se simte bine”, a declarat Anamaria Prodan pentru Cancan.

Citeşte şi: Imagini de senzație cu Corina Caciuc, însărcinată a doua oară. Laurențiu Reghecampf le-a postat chiar în ziua procesului cu Anamaria Prodan

Deocamdată, instanşa a rămas în pronunţare. „Continuarea acestui dosar s-ar putea să-l afecteze pe cel de divorț, prin urmare noi am ridicat această problemă în instanță, să vedem dacă magistrații vor îmbrățișa punctul nostru de vedere, în sensul în care să-l suspende pe acesta, să nu stabilească aici dacă doamna Caciuc are sau nu probleme de integritate, ca să ne putem judeca în celălalt dosar în mod imparțial. Vedem ce va dispune instanța”, au precizat avocații Anamariei Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Laurențiu Reghecampf, după ce a văzut o fotografie cu fostul soț: „Astăzi este o epavă. Tot pe scări la noi, la Snagov, va ateriza”

La rândul ei, avocata Corinei Caciuc a precizat că dosarul se află, încă, în faza de administrare a probelor: „Noi am promovat o acțiune în răspundere civilă delictuală tocmai pentru a această amplă campanie de denigrare pe care doamna Anamaria Prodan a făcut-o împotriva doamnei Corina Caciuc. Suntem încă în faza de administrare a probelor, nu vă pot da mai multe informații din acest dosar. Vom lăsa instanța să analizeze cazul și să ia măsurile care se impun în această speță”.

Pe de altă parte, în ciuda faptului că a fost atacată de impresară în mai multe rânduri, Corina Caciuc a refuzat să facă declarații publice la adresa Anamariei Prodan.