Anamaria Prodan, dezvăluiri despre iubitul ei: „Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. Are bărbăție foarte mare!”

Anamaria Prodan iubește din nou, iar când vorbește despre bărbatul din viața ei, sexy impresara zâmbește încontinuu și este mai îndrăgostită ca niciodată.

24 feb. 2023, 08:39
Anamaria Prodan, dezvăluiri despre iubitul ei: „Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. Are bărbăție foarte mare!”

Anamaria Prodan l-a uitat definitiv pe fostul ei soț, Laurențiu Reghcampf, iar pe strada ei a apărut un nou „Soare”.  Celebra impresară a fost prezentă la gala RXF, din 21 februarie, unde a vorbit într-un interviu pentru wowbiz.ro despre bărbatul care o face acum fericită.

Citiți și: Anamaria Prodan, încă o fotografie alături de noul iubit. Cum păstrează vedeta misterul legat de relaţie

„Anamaria Prodan: „Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită!”

Vedeta a dezvăluit că iubitul ei este înalt și frumos, iar copiii ei îl îndrăgesc foarte mult și l-au cunoscut încă de la început. În momentul în care vorbea despre el, vedeta nu se putea opri din zâmbit, ceea ce înseamnă că este îndrăgostită până peste cap.

„Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, cred că sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiesc. Cred că e momentul să trăiesc pentru mine și pentru noi și nu pentru lume. Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită.

Am hotărât amândoi să nu ne afișăm, este mai bine așa și e frumos. Suntem fericiți și este ok. Nu vreau să știe nimeni dacă e român sau străin. Este înalt, frumos.”, a declarat Anamaria Prodan.

Așadar, bărbatul cu care are o relație în prezent a reușit să o cucerească și să o facă să își dorească o relație de lungă durată, motiv pentru care nu a stat pe gânduri și i l-a prezentat copiilor, care au fost foarte încântați să îl cunoască.

„Copiii mei sunt fericiți, pentru că după foarte mult timp i-am văzut zâmbind și când zâmbim toți înseamnă că a apărut soarele pe strada noastră. Să știi că mi-au atât de multă putere, cum nu am crezut vreodată. Eu cred că orice copil dă mamei putere fără limită. M-au ajutat enorm. Fetele au fost alături de mine trup și suflet. Bebe, nu mai spun, nu s-a mișcat de lângă mine nicio secundă. Când am făcut consiliu de familie și au fost wow, mami, în sfârșit, am zis ok, asta e. L-am adus în fața copiilor. De la început le-am spus. Eu am o relație cu copiii mei foarte deschisă și minunată. Încet, încet a fost ok, cred că a venit natural. El mi-a oferit cel mai frumos un viitor minunat, un zâmbet minunat, o stabilitate fabuloasă și faptul că știu când mă trezesc în fiecare dimineață că e cineva acolo pentru mine, care trăiește pentru mine.”, a mărturisit Anamaria Prodan, la WOWnews.

Citiți și: Bomba anului în showbiz! Anamaria Prodan e gata de nuntă. Cât a costat inelul de logodnă cu diamant de 17 karate