Bomba anului în showbiz! Anamaria Prodan e gata de nuntă. Cât a costat inelul de logodnă cu diamant de 17 karate

Anamaria Prodan este amorezată și nu numai atât, se pare că bat clopotele de nuntă! Agenta FIFA s-a logodit, iar inelul este unul cât se poate de spectaculos. Cât a costat inelul cu diamant de 17 karate.

18 feb. 2023, 18:13
Bomba anului în showbiz! Anamaria Prodan e gata de nuntă. Cât a costat inelul de logodnă cu diamant de 17 karate

Anamaria Prodan este în al nouălea cer! Agenta FIFA este mai îndrăgostită ca niciodată, iar acest lucru este vizibil „de la o poștă” în postările de pe rețelele de socializare, dar și în declarațiile din ultima perioadă. Diva trăiește o poveste de dragoste extrem de intensă alături de noul partener de viață, pe care îl ține ascuns de ochii presei. Aceasta a explicat că nici nu are în plan să dezvăluie cine este bărbatul misterios.

Citește și: Anamaria Prodan, prima imagine alături de noul iubit: „Sunt fericită lângă un bărbat puternic”

Denisa Nechifor, una dintre prietenele apropiate ale Anamariei Prodan, „a dat prea mult din casă” într-un interviu recent. Aceasta a dezvăluit cât a costat inelul de logodnă pe care diva FIFA l-a primit de la iubitul misterios. Inelul ar avea un diamant uriaș de 17 karate, iar prețul acestuia depășește 100.000 de euro.

„ Inelul Anei are în jur de 17 karate ca și diamant, este un inel foarte scump, în valoare de peste 100 de mii de euro. Este un inel extrem de valoros și ce pot să vă spun este că nu pot să vă spun nimic. Vă va da ea mai multe detalii, dar vă pot spune că am văzut-o foarte fericită, știu că urmează să plece în câteva vacanțe. Să fie într-un ceas bun!”, a dezvăluit Denisa Nechifor, în emisiunea „Teo Show”.

Anamaria Prodan e tratată ca o regină de misteriosul iubit

Anamaria Prodan a început să își refacă viața alături de alt bărbat, însă refuză să îi dezvăluie identitatea, iar motivele sunt unele cât se poate de simple, agenta FIFA afirmă că nu ar vrea ca lumea „să sufere” când ar afla ce bărbat mnunat este. De asemenea, Prodanca susține că este iubită și răsfățată întocmai ca o regină și că bărbatul de lângă ea este un adevărat rege.

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a mărturisit Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Din puținele informații pe care le-a oferit Anamaria Prodan, bărbatul este la rândul lui divorțat și nu este nici român, nici arab. Vedeta a declarat că după atât de mulți ani în care viața ei a fost subiect pentru presa de scandal, își dorește ca viața ei privată să rămână secretă de acum încolo.

Citește și: Anamaria Prodan și Corina Caciuc se întrec în cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Cu ce a răsfățat-o Reghe pe iubita lui