Anamaria Prodan, dezvăluiri fără perdea despre noul partener: „M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția”

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre noul său partener. Impresara are o relație specială cu acesta și spune că îi e alături la orice pas.

21 mart. 2023, 10:47
Anamaria Prodan, dezvăluiri fără perdea despre noul partener: „M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția”

Anamaria Prodan a reușit să depășească momentul despărțirii de Laurențiu Reghecampf și să-și refacă viața alături de altcineva. Impresara nu l-a prezentat până acum publicului pe iubitul ei, dar vorbește foarte frumos despre el de fiecare dată.

„Am slăbit foarte mult și sunt foarte mândră. Regim de viață sănătos! Sunt foarte fericită, sunt alături de copiii mei, de prietenii mei și mă simt bine. Au trecut multe luni de când sunt într-o altă relație și sunt fericită, împlinită, răsfățată și exact cum trebuie să se simtă o femeie”, a mărturisit vedeta.

Citește și Anamaria Prodan anunţă împăcarea cu Laurenţiu Reghecampf: „Oamenii fericiți și împliniți nu au timp de procese”

Fosta parteneră a lui Reghecampf a spus că totul în viața ei personală a decurs natural, nu a fost nimic forțat și tocmai de aceea are încredere că e vorba de o relație solidă.

„Când toată lumea a aflat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, când toți au venit și au vorbit cu mine, atunci lumea a avut curaj și oamenii s-au apropiat, a fost firesc, natural și frumos. M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice”, a mai adăugat ea la Antena Stars.

Anamaria Prodan a spus că vrea să creadă că tot scandalul cu Laurențiu Reghecampf a fost doar un vis urât pe care vrea să-l uite.

Citește și Anamaria Prodan, anunţul momentului în showbiz, este împăcarea anului: „Să nu mai aud cuvântul proces sau amantă”

„Copiii mei trebuie să vadă în familie respect, disciplină, ordine și demnitate. Nu s-au rezolvat problemele dintre mine și fostul soț, dar nu e niciun fel de problemă. Eu mi-am cerut scuze în numele lui, în numele meu, în numele copiilor și a familiei noastre pentru tot ce s-a întâmplat. Drumul vieții mele este atât de frumos, lin și plin de lumină, încât nu mă interesează să discut despre Reghecampf, despre viața lui, iubite sau amante. A fost un vis urât din care m-am trezit și este minunat tot ceea ce se întâmplă”, a precizat impresara.