Anamaria Prodan, anunţul momentului în showbiz, este împăcarea anului: „Să nu mai aud cuvântul proces sau amantă”

Anamaria Prodan și-a exprimat din nou dorința de a se împăca cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Antrenorul nu a comentat momentan situaţia,mai ales că între cei doi sunt pe rol mai multe procese.

10 mart. 2023, 19:00
Anamaria Prodan, anunţul momentului în showbiz, este împăcarea anului: „Să nu mai aud cuvântul proces sau amantă”
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut la Snagov

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial la finalul anului trecut, după o căsnicie care a durat aproximativ 15 ani. Cei doi păreau că trăiesc o poveste de dragoste desprinsă din filme, afișându-se întotdeauna unul la brațul celuilalt și promovând mereu ideea de familie perfectă. Despărțirea însă a fost inevitabilă, iar celebrul antrenor și-a găsit rapid o nouă parteneră de viață, cu care a făcut și un copil. De aici, până la numeroase scandaluri a mai fost doar un pas, câci impresara nu și-a lăsat imaginea „călcată în picioare” prea ușor. Acum însă, aceasta pare a fi dispusă să facă pace cu tatăl copilului său, pe care îl așteaptă mereu în vila luxoasă în care cei doi au locuit, pentru a-i vizita.

„Vreau să se termine circul ăsta! Am muncit în viața mea prea mult să stau în mocirla asta. Fiecare are viața lui. Dacă vrea să-și vadă copiii, am declarat răspicat, știe adresa! De ani, îl așteaptă copiii fără să-i ceară ceva. Doar să-l vadă. Vrea, ok, nu, la fel! Eu atât îmi doresc: să nu mai aud cuvântul proces sau amantă sau Reghecampf, ce a făcut, ce a mai deschis. Am viața mea superbă, liniștită, fericită! Eu și copiii mei am mers mai departe demni și drepți ca lumânarea! Și așa vom rămâne!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Impact.ro.

 

Anamaria Prodan și-a refăcut și ea viața. Chiar dacă a refuzat să se afișeze la brațul unui bărbat imediat după despărțirea de Reghecampf, a venit și momentul ei. Impresara a dezvăluit faptul că în prezent trăiește o nouă poveste de dragoste alături de un domn extrem de puternic din toate punctele de vedere, însă nu și-a dorit să îi dezvăluie și identitatea acestuia, din dorința de a-și ține viața personală departe de ochii curioșilor.

Imaginea de mii de like-uri postată de Anamaria Prodan. „Vă prezint cel mai cel bărbățel de pe pământ! Cel mai deștept, înțelept, frumos. Aerul meu!” FOTO
„Despre viața mea personală de acum înainte din ce în ce mai puțin spre niciodată. Am trăit 50 de ani pe prima pagina a ziarelor, am inventat și ridicat în lumea mea bărbați, le-am dat valoare și i-am pus lângă mine și pe ei pe prima pagină! Am terminat rău și eu, și copiii mei Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am sa trăiesc în liniște frumos. ”, a spus Anamaria Prodan.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan, imagini de infarct, de pe marginea piscinei. Sexy impresara a scăpat de toate inhibițiile / FOTO

Cine este cel mai puternic bărbat, în viziunea vedetei
Recent, Anamaria Prodan nu s-a sfiit de la a recunoaște faptul că Francisc Tobă este un bărbat complet, care are de împărtășit foarte mult lucruri noi întotdeauna.

„Pentru mine, omul anului este Francisc Tobă, deputat APP. Este un om minunat de la care am învățat enorm de multe lucruri. Ador să vorbesc zeci de ore cu el. Îl ascult fără să știu când trece timpul. Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului! O prestanță incredibila. Un om și un caracter incredibil”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru DC News.

Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional. Mesaj răvăşitor de împăcare pentru Laurenţiu Reghecampf