Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare: „Am pus lucrurile la punct şi nimeni nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii”

Anamaria Prodan face noi dezvăluiri incendiare, de această dată despre fosta ei căsnicie, cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu (între 1998 și 2007), cel cu care are două fete. În acest moment, impresara trece prin momente delicate cu Laurenţiu Reghecampf.

05 aug. 2021, 12:17
Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare: „Am pus lucrurile la punct şi nimeni nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii”
Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare. Impresara a dezvăluit că în momentul în care a divorţat de primul ei soţ nu a ştiu nimeni, nici măcar mama ei, regretata Ionela Prodan, şi nici fetele sale. A decis împreună cu Tibi Dumitrescu să spună vestea doar atunci când unul dintre ei îşi găseşte pe altcineva.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, reacţie-şoc după ce a fost întrebată dacă Reghecampf s-a mutat cu amanta

Anamaria Prodan, dezvăluiri incendiare despre divorţ

Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? Să le aducem în România (n.r. erau stabiliţi în SUA), la şcoala americană şi să începem o afacere în România, pentru că nimeni nu voia să stea fără copii. Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am.

 Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a spus Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună. Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică. Dacă mă priveşti din afară, ai impresia că epatez, dar cine mă cunoaşte ştie că am o viaţă planificată”, a mai spus Anamaria Prodan, despre relația cu Laurențiu Reghecampf.


loading...
Partenerii noștri