Anamaria Prodan, reacţie-şoc după ce a fost întrebată dacă Reghecampf s-a mutat cu amanta

Anamaria Prodan a fost întrebată direct dacă a aflat că Laurențiu Reghecampf locuiește cu presupusa amantă, mai ales că ea este plecată în Dubai. Sexy-impresara a răbufnit și a făcut noi dezvăluiri.

03 aug. 2021, 16:32
Anamaria Prodan, reacţie-şoc după ce a fost întrebată dacă Reghecampf s-a mutat cu amanta

Anamaria Prodan, prima reacţie după ce a aflat că Reghecampf s-a mutat cu amanta. Laurențiu Reghecampf a devenit antrenorul celor de la Universitatea Craiova şi s-a mutat în Bănie. Anamaria Prodan, care se află în Dubai, a fost întrebată dacă ştie că soţul ei locuieşte împreună cu amanta. „Aţi aflat că stă cu amanta la Craiova?”, a fost întrebată sexy-impresara înt-i intervenţie la Sport.ro.

Anamaria Prodan, prima reacţie după ce a aflat că Reghecampf s-a mutat cu amanta

„Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le. Dacă ma înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați. Eu nu mai vreau să stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor. Dacă Reghe face ceva, pleacă, are amante, să vă spună el. Eu, fetele și Reghe Jr. suntem toți uniți. Familie. Cine nu vrea să mai facă parte din familie e liber să facă ce vrea. Noi suntem cu capul sus. Reghecampf-Prodan și nu rupem rândurile niciodată!”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan are familia de partea ei în scandalul cu amanta: „Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei”

Anamaria Prodan a mai adăugat că nu își dorește să mai facă declarații pe marginea acestui subiect. „Despre amante, modele, nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bune dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are NEVASTĂ. Asta trebuie să înțeleagă amantele. Este hilar pentru mine care m-am născut cu prea mult creier și cu prea multă abilitate cum asemenea persoane au atâta tupeu să cheme paparazzi să facă scenarii, să plece prin străinătate. Să-și pună prietenele să facă poze. Să dea ponturi pe unde mănâncă si cu cine sunt… Și, vezi Doamne, au apărut la TV, își cresc tariful, îngroapă familii și aduc în groapă bărbații care dorm pe ei!”.


loading...