Anamaria Prodan, dezvăluri incredibile despre Răzvan Ciobanu. Detalii despre relaţia dintre cei doi: „A fost chimie la secundă!”

Anamaria Prodan, una dintre apropiatele omului de modă, a fost marcată de moartea lui Răzvan Ciobanu. Aflată în Dubai, vedeta a vorbit în premieră despre regretatul designer, decedat într-un teribil accident de mașină.

01 mai 2019, 15:09
Anamaria Prodan, dezvăluri incredibile despre Răzvan Ciobanu. Detalii despre relaţia dintre cei doi: „A fost chimie la secundă!”

Anamaria Prodan şi Răzvan Ciobanu erau prieteni de foarte mult timp.

INCREDIBIL. Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu la două zile după ce A MURIT

„Răzvan… copilul teribil al modei românești, prietenul incredibil de devotat, mereu acolo când am avut nevoie de el, omul minunat și sensibil, parte din sufletul meu. Acesta era Răzvan Ciobanu”, a declarat Anamaria Prodan pentru WOWbiz.ro.

Averea lui Răzvan Ciobanu. Ce a rămas în urma creatorului de modă

Sexy-impresara a povestit și despre felul în care s-a împrietenit cu Răzvan Ciobanu: „Ne știm de pe vremea când a lansat prima colecție. Cred că avea 19 ani. Se uita la mine că eram diferită. Și eu la el la fel. Am intrat în vorbă cu el și a fost chimie la secundă. Mi-a făcut rochii pentru toate evenimentele importante din viața mea, inclusiv la nuntă. Până și inelele, pe care le foloseam ca accesorii, tot el le caută pe la toate firmele. Îmi alegea ce credea el că mi se potrivește. Era atât de fericit când apelam la el. Îmi amintesc că scotea inelel și mi le arată razând, apoi, îmi zice… „Ana, o să se uite toți la tine ore în șir înmărmuriți!”. Parcă-l aud și parcă îl văd, râdea și bea Pepsi”.

Anamaria Prodan A RECUNOSCUT! Dieta EXTREMĂ care o ajută SĂ SLĂBEASCĂ

„Stăteam și râdeam, bârfeam și povesteam. Lângă Răzvan treceau orele fără să realizezi. Îl sunam la 10 noaptea. Nu aveam timp ziua. Râdea. Abia pleca de la atelier. Ne prindea miezul nopții povestind. Îi trimiteam poze când voiam să ies undeva. „Cum mă îmbrac Razvan?”, îi ziceam, iar el îmi replica: „Tu? Poți să ieși în fundul gol că ești frumoasă!”. Pffff, așa prieten… rar se nască oameni că el”, a conchis Anamaria Prodan.