Anamaria Prodan, după ce Reghecampf i-a reproşat incidentul cu Dan Alexa. „Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție!”

Anamaria Prodan continuă atacurile la adresa lui Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a făcut mai multe dezvăluri despre relaţia lor în podcast-ul "Acasă la Măruță".

20 feb. 2022, 09:20
Anamaria Prodan, după ce Reghecampf i-a reproşat incidentul cu Dan Alexa. „Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție!”
Anamaria Prodan, după ce Reghecampf i-a reproşat incidentul cu Dan Alexa

Anamaria Prodan, după ce Reghecampf i-a reproşat incidentul cu Dan Alexa. Sexy-impresara a luat foc şi a reacţionat dur după dezvăluirile celui care îi este încă soţ în acte.

Anamaria Prodan, după ce Reghecampf i-a reproşat incidentul cu Dan Alexa. „Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție!”

Laurențiu Reghecampf a vorbit în podcast-ul lui Cătălin Măruță despre incidentul în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn în față lui Dan Alexa, întraga scenă fiind surprinsă de camerele de filmat. „Îmi pare rău că nu am decis atunci să divorţez! M-a deranjat foarte tare! Nu o credeam pe Anamaria în stare de aşa ceva”, a spus Reghecampf.

Anamaria Prodan a reacționat dur printr-o postare pe Instagram, unde a scris că mai bine i-ar fi dat lui Laurențiu Reghecampf acel pumn pentru a putea să nu se mai facă de râs! „Marș, mă, limbă de aur sau gâscă de aur. Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție că poate uitai de prostituate și nu te mai făceai de râs la nivel internațional. Oare de ce te-au dat afară de peste tot și ți-au plecat colaboratorii cei mai buni? De poamă de ești! O să revenim cu amănunte din Dubai… de ce a fost dat afară Reghe de la Al Wahda și Al Wasl, cine venea în contonamentele echipelor, de ce s-au supărat colaboratorii și l-au lăsat singur pe limbă de aur! Pițurcă, Dinu, Meme, Becali știu ei ce știu!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, jigniri şi acuzaţii grave la adresa lui Reghecampf. „Pe el l-au marcat multe prostituate. De aceea îl strigă lumea Limbă de aur sau Gâsca de aur!” VIDEO

Pe 7 febriarie 2022 ar fi trebuit să aibă loc primul termen de divorț, însă avocații Anamariei Prodan s-au îmbolnăvit, iar din acest motiv termenul a fost amânat la o dată ulterioroară. Sexy-impresara a declarat că nu îi va da divorțul soțului ei decât în momentul în care el îi va da înapoi tot ce i-a furat! Reghecampf a replicat că luat nimic de la Anamaria Prodan și că toate bunurile pe care el i le-a oferit erau din banii lui: „Eu am cîştigat zeci de milioane, eu am cumnpărat tot, am facturi!”.