Anamaria Prodan, după infectarea cu Covid: „Am avut o perioadă foarte grea. M-au verificat de la Poliție în fiecare zi”

Anamaria Prodan, după infectarea cu Covid. Impresara nu a scăpat de virusul care a pus stăpânire pe întrega planetă şi a povestit că a trecut printr-o perioadă dificilă, deoarecea avut o formă mai severă. Însă, a stat izolată în casă şi a respectat cu stricteţe recomandările medicilor.

29 dec. 2020, 16:34
Anamaria Prodan, după infectarea cu Covid: „Am avut o perioadă foarte grea. M-au verificat de la Poliție în fiecare zi”
Anamaria Prodan a fost infectată cu coronavirus

Anamaria Prodan, după infectarea cu Covid. „Am avut o perioadă foarte ciudată și foarte grea cu acest virus! Într-adevăr mi-a dat bătăi de cap foarte mari. Nu m-am așteptat să iau o formă atât de rea, numai că am avut lângă mine prieteni dragi, oameni care m-au ajutat secundă de secundă și mă simt minunat acum și am ieșit din izolare.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, reacţie genială în scandalul declanşat Sebastian Colţescu. „Eu asta aş fi făcut în locul lui!”

Anamaria Prodan, după infectarea cu Covid

După vindecare… Mă gândeam cât este de greu să stai așa 14 zile fără să poți să ieși din casă, mai ales că fiind persoană publică. M-au verificat cei de la Poliție în fiecare zi. În fiecare zi mă rugau să vin la geam să le fac cu mâna. Lucru pe care l-am făcut, că nu am fugit din izolare. După ce am ieșit din izolare primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi pun un trening pe mine, căciulă, geacă groasă, pentru că doctorii m-au sfătuit să mă protejez foarte bine în perioada care vine, de frig, și am fugit, așa, încet, până aproape de Arcul de Triumf, deci, pe jos. E un sentiment incredibil să fii liber, cred că cel mai frumos sentiment de pe pământ. Să fii liber, să poți să faci orice visezi

„,  a decclarat Anamaria Prodan pentru Ciao.ro.

Anamaria Prodan, ajutată de Gigi Becali în lupta cu coronavirusul

Anamaria Prodan s-a infectat recent cu coronavirus, iar omul de afaceri Gigi Becali i-a trimis acesteia tot ce a avut nevoie în această perioadă. Un gest asemănător a fost făcut de afaceristul din Pipera și pentru familia antrenorului Marius Șumudică.

Citeşte şi: Tratamentul lui Gigi Becali pentru COVID. Anamaria Prodan: L-am urmat cu sfinţenie

E adevărat! M-a impresionat tare mult. A avut grijă de mine ca de copilul lui. E un om extraordinar”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru ProSport.

Problemele de sănătate ale impresarei au început săptămâna trecută după ce a fost prezentă la o ședință a conducerii clubului Hermannstadt, la Sibiu. O mare parte a echipei a fost confirmată cu COVID-19. Impresara a început să-și pună semne de întrebare în momentul în care a văzut primele simptome: dureri de cap și febră.