Anamaria Prodan este în culmea fericirii. Sexy impresara a publicat noi imagini cu bărbatul misterios din viața ei

Anamaria Prodan „strălucește” după divorțul de Laurențiu Reghecampf.

11 aug. 2022, 10:29
Anamaria Prodan este în culmea fericirii. Sexy impresara a publicat noi imagini cu bărbatul misterios din viața ei

Sexy impresara și-a uimit din nou fanii din mediul online. De data aceasta a postat pe rețelele sociale o nouă imagine cu un bărbat misterios.

Blondina pare extrem de fericită, lucru observat cu ușurință, mai ales pentru că în fotografie afișează un zâmbet larg de milioane.

Citește și Anamaria Prodan nu se mai ascunde! S-a pozat alături de medicul misterios și i-a făcut și o declarație de dragoste în public: „Love u”

Anamaria Prodan este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu urmăritorii ei din mediul online foarte multe momente importante din viața sa. Sexy impresara a publicat o imagine cu un bărbat misterios pe care îl ținea în brațe.

Nu se știe exact cine este bărbatul alături de care s-a pozat Anamaria Prodan, dar cert este faptul că pare foarte fericită, asta pentru că zâmbește. Având în vedere faptul că impresara petrece foarte mult timp în Dubai, cel mai probabil fotografia este făcută acolo.

Când vine vorba de viața sa personală, Anamaria Prodan este foarte discretă mai ales după divorțul de antrenorul Laurențiu Reghecampf.  În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a recunoscut public că este îndrăgostită, dar nu a vrut să dezvăluie cine este, de fapt, bărbatul care i-a furat inima.

În ultima vreme, Anamaria Prodan postează tot felul de mesaje pe rețelele sociale care le ridică fanilor multe semne de întrebare.

Anamaria Prodan a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie foarte puternică și că se poate descurca și de una singură. Sexy impresara este o mamă model pentru copiii ei și bineînțeles că are mare grijă să le ofere tot ce este mai bun.

Impresara se bucură de un foarte mare succes în plan profesional dar și personal. Și nu de puține ori a spus public cât de mult își iubește copiii. Anamaria Prodan face orice pentru fiicele și fiul ei.

Chiar dacă probabil că nu i-a fost mereu ușor, blondina a luptat întotdeauna pentru binele familiei sale și o va face în continuare.

Citește și Ana Maria Prodan se reîntoarce la prima dragoste. Anunţul bombă făcut de vedetă, va conduce două televiziuni