Ana Maria Prodan se reîntoarce la prima dragoste. Anunţul bombă făcut de vedetă, va conduce două televiziuni

Ana Maria Prodan a anunțat duminică seara că va prelua conducerea editorială a două posturi noi - Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

21 nov. 2021, 19:00
Ana Maria Prodan se reîntoarce la prima dragoste. Anunţul bombă făcut de vedetă, va conduce două televiziuni

Ana Maria Prodan revine în presă, reîntorcându-se la „prima dragoste”, după cum ea însăşi a anunţat. Ea a explicat, pe scurt, cum va arăta noul proiect: „Vor fi două televiziuni altfel decât orice există pe piață. Canalul de sport este altfel față de tot. E greu să te bați cu cabliștii, tu, ca un bebeluș. Dar o să vedeți că doar omul sfințește locul. Vom strânge o echipă frumoasă, fără pată”.

Mă întorc la prima dragoste, la presă. Vreau să fiu numărul 1. Mereu am crezut în puterea presei de a schimba orice și oricum. Cred în oamenii tineri și foarte bine pregătiți„, a mai spus Ana Maria Prodan.

Citeşte şi Anamaria Prodan l-a desfiinţat pe Laurențiu Reghecampf în presa italiană! „Rușinea adusă familiei noastre este intolerabilă”

Trustul Realitatea a obţinut licenţe audiovizuale în iunie 2020 pentru posturile de televiziune Realitatea Star şi Realitatea Sportivă.

PHG Media Invest, firma care se ocupă de cele două staţii TV, este deţinută de Păcuraru Daniela-Madi, soţia lui Maricel Păcuraru (patronul Realitatea Plus). Printr-o altă firmă cu nume asemănător – PHG International Security – Daniela Păcuraru s-a mai ocupat şi de logistica Realitatea TV, în urmă cu câţiva ani. În cele două noi televiziuni se vor investi, potrivit datelor prezentate la CNA, 800.000 de euro.

Ambele posturi – Realitatea Sportivă şi Realitatea Star – vor fi HD şi 4K.

Citeşte şi Fotografia postată de Bebeto. Anamaria Prodan a reacţionat imediat