Anamaria Prodan, gafă sesizată de şahişti: „Când vrei să te dai smart, dar…”

Impresara Anamaria Prodan nu trece printr-o perioadă foarte bună pe plan personal, fiind în proces de divorţ de antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

13 nov. 2021, 11:50
Anamaria Prodan, gafă sesizată de şahişti: „Când vrei să te dai smart, dar…”

Anamaria Prodan a postat o poză pe instagram în care pare că e implicată într-o partidă de șah pe care face tot posibilul să o câștige, însă nu a luat în calcul câteva aspecte, sesizate imediat de cei din clubul Sahisti.ro.

„Atunci când vrei să te dai smart, dar joci șah cu tabla pusă invers, și dezvolți Regele în primele trei mutări!”, au scris administratorii paginii de Facebook a siteului, spre amuzamentul internauţilor.

Anamaria Prodan s-a obișnuit cu statutul de celibatară, după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat public că o părăsește.

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a anunțat că va pleca din România, alături de copiii ei, Sarah, Rebecca şi Lasurenţiu jr. Impresara se află în plin proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, după o relaţie de 15 ani.

Anamaria Prodan: „Nu o să rămân singură. O să caut fericirea toată viaţa şi o să mă mărit”

Anamaria Prodan a vorbit, recent, și despre consecințele divorțului de Laurenţiu Reghecampf.

„Am stat de vorbă, nu știm exact ce s-a întâmplat, dar vom afla, luăm lucrurile încet așa cum vin și trăim frumos pentru că atunci când iubești un om, îl lași să facă ceea ce îl face pe el fericit și alegerile noastre dacă sunt ieftine, plătim scump. Cu siguranță, el se vă trezi, vă cauta să vadă ce s-a întâmplat și de unde au venit lucrurile astea în viață familiei lui.

Dacă nu se va trezi, în altă viață când va veni, va repara greșeala și uite așa… Dacă se va trezi, nimeni nu o să rămână nepedepsit. Nimeni care a stat în spate și și-a dorit și acum se bucură pe toate terasele din București. Nu are de ce să se bucure pentru că cine rade la urmă, râde mai bine. Știu că nu o să rămân singură, o să caut fericirea toată viața și o să mă mărit”, a declarat Anamaria Prodan la „Teo Show”.

Citeşte şi: Un celebru bucătar a făcut atac de cord la doar 43 de ani