Anamaria Prodan, gata să investească într-un club din străinătate: „Este foarte rentabil. Nu poţi compara cu România, sunt mult peste noi”

Impresara Anamaria Prodan a declarat că s-a aflat în discuții cu un club din Polonia pentru a intra în acționariat, adăugând faptul că încă este în căutarea unei echipe străine pe care să o finanţeze.

19 ian. 2024, 11:29
Anamaria Prodan, gata să investească într-un club din străinătate: „Este foarte rentabil. Nu poţi compara cu România, sunt mult peste noi”

Anamaria Prodan a explicat şi motivele pentru care a intenționat să finanțeze o grupare din Polonia, după ce a avut o tentativă similară în România, la Hermanstadt, din care s-a retras după scurt timp.

”Am avut discuții cu cluburi de afară, este foarte rentabil să îți cumperi club în afară din punct de vedere al banilor din TV și al sponsorilor. Stau și mă gândesc unde este convenabil să fii patron.

Am avut o discuție în Polonia, nu poți compara niciodată ce este acolo cu ce este în România, sunt mult peste noi”, a spus Anamaria Prodan, pentru Playsport.

Anamaria Prodan s-a aflat în discuții cu cei de la Radomiak, precizează sursa citată.

Citeşte şi: Shawn Barber a murit. Fostul campion mondial la săritura cu prăjina avea doar 29 de ani

Radomiak se află pe locul 10 în campionatul Poloniei, cu 24 de puncte din 19 meciuri disputate.

Anamaria Prodan a mai fost implicată în trecut la două echipe din Liga 1, U Cluj și AFC Hermannstadt. Din conducerea clubului sibian, s-a retras după mai multe neînțelegeri cu ceilalți acționari.

Citeşte şi: OFICIAL: Simona Halep revine pe terenul de tenis. Când şi unde va juca fostul lider WTA primul meci după 663 de zile VIDEO